.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: .

Hybrid View

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

.

...
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Що за приятелка би те ревнувала от приятеля ти?Я си поговори с нея и я питай какъв и е проблема.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Случайно да има някакви симпатии към приятелят ти?

Или да се притеснява, че ще я зарежеш заради него?

Питай я какъв е проблема, и и кажи да ти отговори точно, без заобикалки.

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Случайно да има някакви симпатии към приятелят ти?

Или да се притеснява, че ще я зарежеш заради него?

Питай я какъв е проблема, и и кажи да ти отговори точно, без заобикалки.
    Няма симпатии, не го харесва дори. Мисля,че е второто,но съм и обяснила,че това няма да стане.Мерсии за отговорите исках да споделя.

soulless

е, като и е приятел, кво, да не са женени и да са си верни до края на живота...

разбирам опасенията на приятелката ти. не става дума за ревнуване, а за това, че досега си прекарвала известно време с нея и изведнъж я пренебрегваш и и показваш, че има по-важни хора от нея в живота ти (принципно гаджето е по-важно като понятие, но си помисли, че няма да ходиш вечно с него и като скъсате ще и ревеш на рамото, само че тогава тя ще има думата дали да ти го позволи или да продължи напред). Помисли си дали приятелите или гаджето ти е по-важно - като сте гаджета сте си заедно и една идея прекарвате повече време и споделяте преживявания на едно други ниво, но в случая за сметка на ПРИЯТЕЛСТВОТО и контактите ти с други хора...
    не можеш ли да обясниш на гаджето ти, че искаш да прекарваш малко време насаме с другите ти приятели?

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от banalka
    е, като и е приятел, кво, да не са женени и да са си верни до края на живота...

разбирам опасенията на приятелката ти. не става дума за ревнуване, а за това, че досега си прекарвала известно време с нея и изведнъж я пренебрегваш и и показваш, че има по-важни хора от нея в живота ти (принципно гаджето е по-важно като понятие, но си помисли, че няма да ходиш вечно с него и като скъсате ще и ревеш на рамото, само че тогава тя ще има думата дали да ти го позволи или да продължи напред). Помисли си дали приятелите или гаджето ти е по-важно - като сте гаджета сте си заедно и една идея прекарвате повече време и споделяте преживявания на едно други ниво, но в случая за сметка на ПРИЯТЕЛСТВОТО и контактите ти с други хора...
    не можеш ли да обясниш на гаджето ти, че искаш да прекарваш малко време насаме с другите ти приятели?
    Не си ме разбрала напълно.Естествено,че приятелите са ми преди всичко,но това не значи,че не трябва да излизам с приятелят ми.

soulless

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Иска се описателно заглавие и всъщност някакъв текст, описващ проблема ти.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си