- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
пеене
чалга / хаус ?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Чалга *след дълъг размисъл*
Backstreet Boys / Pussycat dolls ?
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Backstreet Boys
Приятелите или гаджето?
A.D.I.D.A.S.
приятелите![]()
кино или театър?
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
много зависи..кино айде
спокойна романтична вечер или дискотека?
A.D.I.D.A.S.
дискотекаа ..
или
?
![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
![]()
портокали или мандарини![]()
Never back down !!
портокаалии ...
котка или куче ??![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
коте
Валери Божинов / Димитър Бербатов
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Абе не знам...Не си падам по футбола.Валери беше гаджето на Николета нали?!Ми не е много грозен.Пък Бербатов...Не знам.Чувала съм че бил много добър футболист ама и аз не знам.
Персийска котка или късокосместа?
все тая ми е
avon / oriflame
Never back down !!
според зависи ..
дълга/къса женска прическа?
и двете, малко повече среброто.
шоколад/карамел?
пилешко
в друг град / в друга държава?