- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
персиец![]()
френски / немски (като език ;д )
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
вода
милиони познати / много малко приятели?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
много малко приятели
да четеш книгата или да гледаш филма , който е по книгата![]()
Passion is Fashion ;]
да чета книгата
краставица/домат![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
и двете
диня или пъпеш
Never back down !!
черен
училище / детска градина ?
училище![]()
целувка/прегръдка?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И двете![]()
Същото
и двете
пожар/наводнение![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не знам, да речем наводнение
Пола или дънки?
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
пола
гръмотевица / светкавица
светкавица може би![]()
Orbit/Five
Never back down !!
five
таратор/снежанка![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
снежанка
Страната на чудесата / Луната![]()
страната на чудесата:P .
целувка/прегръдка?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
целувка
да / не![]()
да![]()
![]()
да си красив(а)/умн(а) ? (само не отговаряй "и двете")
ох..еми.. да съм красива
гаджето ти да е красив/а или умен/а (и без и двете! :P)
красив, за мен най-важното е характера, а той не се определя от това колко си умен
.
същото.
същотосмисъл, и за мен е така :P
12 клас / 1 клас ?