- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
1-вии ;д![]()
сватба / абитуриентски бал ?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
абитуренстки бал.
кола/фанта?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
кола
Диван/фотьойл?
Humans need fantasy to be human.
диван![]()
копмпютър/лаптоп?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
лаптоп
адидас/найк![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Nike
прясно мляко/кисело мляко?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
прясно
целувка/прегръдка?
Щурите съседи / Моите мили съседи
youtube
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Моите мили съседи
Дневниците на вампира/Истинска кръв?
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Иън естествено![]()
праскова/диня?
скайп
куче/котка
котеее![]()
Робърт Патинсон/Тайлър Лотнър![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Патинсон
TVD/Twilight?
TVD много ясно :P :P
Нина Добрев/Кристен Стюарт
Нина Добрев
6 / 7
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
бял :P
прегръдка/целувка?
по възможност и 2-те![]()
овчарска/шопска салата