- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
Христос.
Ром/коняк?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
ром
да ми дадеш 1001лв или 1002лв
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да ти дам 0.00 лева
сервитьор или продавач-консултант
Избирам "или".
Ягодов/бананов шейк?
ягодов
в рая сам или в ада при приятелите?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
те пък едни приятелии... по скоро второто но със семейството ми
църковна или гражданска сватба
и двете
бял или черен шоколад?
Черен много ясно
С черно бельo ли да е или с червеномацката де
Червено, черното много обикновено
Момче с татуировки или без ?
без
халва / тахан
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Тахан
Mercedes или BMW ?
"Gold, Money, Bitches Im So Used To This"
- Future
Mercedes
Пунто или Корса?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
А класа![]()
Чай или Кафе ?
"Gold, Money, Bitches Im So Used To This"
- Future
Чай (въпреки че по- често пия кафе).
Да ставаш рано или да спиш, колкото искаш?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Да спя колкото си искам разбира се
Училище или детската градина
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Тъй като имам крайно неприятни, а и доста липсващи спомени (прекарах последната година от детската градина постоянно болен и по доктори) от детската градина, бих избрал по-скоро ранното училище - първите 3-4 класа, които бяха най-добре прекараните ми учебни години въобще.
Есен или пролет?
Море определено - планината ми е на две крачки разстояние.
Филми или видео-игри?