- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не ме търси
моля ви за малко помощ защото не знам на кого да вярвя! накраткко: аз исках да не се kриеме той искаше обратното той каза на най-добрата ми приятелка 4е не изпитва нищо към мен а после на мен друго каза,целуна ме а после не ми се обажда не ми пише не излиза на вън . какво да права да му какжа ли 4е така неможе и 4е не съм игра4ка или да видя до къде ще се развият нещата.....запо4вам да си мисля 4е само сме се забивали
Еми говори с него е :O Най-лесното и просто нещо и най-полезното.
Тука никой няма да ти отговори на въпросите както тойАман!
Е, как не си? "Бла-бла и той там... и когато тя... играчки кукла барбита и Кен... ееей... забивка кош..." - нещо такова :PПървоначално написано от autumn666
Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
И аз това прочетох
Btw, подписа - Slipknot? ^^
малко офтопик ама то самата тема и без тва си е спам![]()
Тъкмо си помислих ,че е някакъв нов лаф това ,пък то автора не знаел да пише. Пфу .... нищо ,пак става.аз исках да не се риеме![]()
Бахти филмите.Говори с него.
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Изяш си нескуика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ЖЖЖжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъллллллл ллллллллллттттттттооооооо ооооооооууууууууууууу.Изяш си нескуика.
Nvrm.
Дааа... SlipKnoT си е :P :P :PПървоначално написано от autumn666