.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Шамар...

Повече от фен Аватара на blueberryyy

Шамар...

Здравейте
    Една приятелка скоро ми разправяше как зашлевила доста злобен шамар на гаджето си докато се карали... Стана ми интересна цялата ситуация, защото не мога да си представя да ударя гаджето си , нито пък мога да си представя как би реагирал той... Питах го, той ми каза, че щял да се възбуди
    Интересно ми е различните хора как биха се почувствали. Въпросът ми е само към момчетата, защото като цяло идеята момче да удари момичето си не ми е много допустима...
    А за момичетата - смятате ли, че бихте стигнали до там в момент на гняв? Как бихте се почувствали?

Аз мисля, че бих го ударила само ако съм много-много-мноого ядосана , а не знам какво точно би ме докарало до такова състояние. След това ще се почувствам супер тъпо и виновна и ще се извиня. Естествено, става дума за шамар при някакъв тъп скандал... Ако примерно ме е обидил или разочаровал много, няма да се размине само с шамара...

много ясно ще му удара , ако е направил някоя простотия и супер много се изнервя ще му ударя .. момчетата са гадни.. заслужават всеки шамар

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не бих го ударила на сериозно. Може, докато се боричкаме или ме гъделичка някога да го ударя лекичко на шега без да влагам сила. Дотам.
    Ако ме е вбесил до такава степен, че да искам наистина да го боли (което значи, че трябва да е направил нещо наистина ужасно), има къде къде по-недетински начини да го нараня. Не физически.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Охх аз като се ядосам много,не знам какво правя и какво говоря...така че ако съм мноооого ядосана може и да го ударя (досега не съм и се надявам никой да не ме предизвика до такава крайност)После бих се почувствала гузна,ама едва ли ще му се извиня,щом съм го направила значи си го е заслужил по някакви причини. Пък как ще го възприеме момчето-има ги всякакви,някои може и да отвърнат на шамара,знаели човек

Не мисля.. по-скоро ще продължа да му крещя

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не съм удряла, но гаджето на една позната я беше зашлевило наскоро, но пък тя си беше друсана, така, че трябваше някой да я плесне, че да се съвземе. И аз да бях и аз щях да го направя.

Иначе за сега не си представям да го зашлевя моя.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Да ще го ударя ако си го е заслужил.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Град
    California.*
    Да.Бой до дупка.
    “Never sneak up on a vampire.”

ебаси бойните мацки са се събрали във форума

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пф ... понякога едвам си укротявам желанието да взема първия тежък предмет пред лицето ми и да му го метна. До такава степен ме ядосва.
    Ама .. удряла съм го да. Не шамар. По скоро по ръцете и гърба докато му се карах нещо пак ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тва ми е част от любовната игра бе

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от lessmi6ety
    много ясно ще му удара , ако е направил някоя простотия и супер много се изнервя ще му ударя .. момчетата са гадни.. заслужават всеки шамар
    А, обаче той, ако те удари ще ти стане доста забавно
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Наскоро му ударих шамар. Беше си го заслужил. После ми се сърдеше и не ми говореше докато не се качихме в колата да се прибираме. /бяхме на море и това става около 1 час преди да тръгнем/ Стана ми много гадно и не мисля отново да го направя. По принцип никога не бих му посегнала, но предполагам и вие знаете какво е когато ви стреснат и вие посегнете /по навик де/
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Една си позволи да ми замахне, след което стана бивша.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не бих го ударила на сериозно. Може, докато се боричкаме или ме гъделичка някога да го ударя лекичко на шега без да влагам сила. Дотам.
    Ако ме е вбесил до такава степен, че да искам наистина да го боли (което значи, че трябва да е направил нещо наистина ужасно), има къде къде по-недетински начини да го нараня. Не физически.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Когато много си позволява, винаги го удрям. Някой път на шега, друг път - не. Тва е един вид тест, с който искам да го изнервя до крайна степен и да видя дали би ми посегннал. Защото по-добре сега да ми посегне, че да го оставя, а не после. Изглежда има ОГРОМНО търпение, защото вече си е изградил рефлекс, като каже нещо, което ме дразни и да се пази от бой по гърба или лицето. Хах, мъж-мечта

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, към шамарите трябва да се пристъпа много много рядко и с много мярка и дори бих казала - с мисъл. Просто шамар бих ударила на човек, който има нужда да слезе на земята, защото явно витае някъде другаде, до такава степен се е самозабравил. Шамарът за мен не е вид наказание и не трябва да се прилага по този начин.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Удряла съм го насериозно доста пъти .. заслужавал си го е.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе вие сте ебаси нинджите бе .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Точно.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    да

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Съгласна съм.

Обаче... аз като съм наистина ядосана, изключвам и физическото насилие е една от първите ми реакции. Дали само го мисля или ще го направя... крачката е малка.

За да го наранявам психически, трябва първо самата аз да съм спокойна.
    Като цяло обаче е отвратително да удряш най-близкия си човек, показва безсилие.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не мога да си представя да го ударя сериозно и силно, така че наистина да го заболи. Не мога да си представя да го нараня физически... по какъвто и да било начин.
    Имало е моменти, в които ме е изнервял до такава степен, че ми е минало през ум, но никога не съм посягала. Всъщност в повечето случаи крещя като откачена и на няколко пъти съм хвърляла разни неща, които са се мотали пред погледа ми (не по него, просто някъде... в пространството).

Плюс това съм гадна. Физическата болка ще му я причиня и след х-време вече няма да я усеща, а аз ако искам да го боли ще направя така че да е по-трайно.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Hilary_
    Боже .. защо да удрям някое момче след като мога само с няколко думи да му причина много по - голяма вътрешна болка .. ?
    Физическото насили по никакъв начин не би ми помогнало да се успокоя ..

Не бих посегнала на момче (като се замисля само при изневяра от негова страна бих го направила, не защото искам, а защото тогава няма да мисля!) .. нито бих позволила мен да ударят!!

Не бих го ударила насериозно..недопостимо е да посегна на човека,когото обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си