- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шамар...
Първоначално написано от blueberryyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дами,
![]()
Ако ми изневери може и да му лепна един.
Но като цяло мисля, че не е хубаво в една връзка хората да се удрят. Грозно е, показва някакво "надмощие" и ми е далеч от представите за любов.
Не смея да се заричам, че не знам и аз какво бих сторила от нерви, но в обикновен скандал или скарване да го пердаша ми се струва немислимо и гадно.
А и не мисля, че някой мъж би се чувствал добре да го зашлеви собствената му приятелка, все едно е супер по-важна от него. Унизително е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Никога не ми е идвало на ум да посягам. Дори когато са правили неприемливи неща на публични места. Реално погледато, ако търся някакво отмъщение за нещо е много по - приятно да го оставя ревящ и безсилен, отколкото да посягам. Все едно ще му стане нещо от моя шамар...
Тя няма да посмее(
)
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ами удряла съм,защото той беше с друго момиче,сериозно и нямаше как поне това да заслужи.Всичко зависи от ситуацията,вида на нервите.
Нито ще му крещя,нито ще го удрям.Както казаха човек прави това от безсилие.
дори не бих си помислила да го ударя.. не само защото е детинско ами защото от нещо друго, което е на психическа основа би го заболяло повече.. и не бих го направила без причина..знам, че психически е по-гадно, но понякога трябва да покажеш на другия как се чувстваш ти..а ако примерно ей така кажем, че съм го направила.. няма да ми е хубаво и ще гледам да му се извиня.. защото за мен удрянето на шамар е и един вид унижение.. а за викането.. на моя съм му викала няколко пъти като ме ядоса много.. говорим за викане, не да му крещя като някоя истеричка.. това от мен ..![]()
Не мисля, че момичетата си давате сметка, че с физическа сила срещу момче/мъж нищо не можете да направите.
Ем удряла съм го ама след тва ми е ставало адски кофти ...![]()
Ако бъда ударен, просто ще замълча за малко, ще прошепна едно "извинявай", ще се обърна и ще си тръгна.
За мен шамара (с дума, или истински) би бил знак че има за какво да се срамувам. В такъв момент най-вероятно просто няма да мога да гледам момичето в очите за известно време.
Аз да ударя?
Този вариант просто не съществува.
Точно. Връзка ли е това, щом си позволиш да удариш половинката си...Ако е нещо на игра да, но в изблик на гняв да ме удари... не мога да си го представя.Първоначално написано от dimitar_ak
Точно.Аз не вярвам да посегна...Но ако някога ударя момче, то ще бъде, защото ме е унизил сериозно.Не от гняв, аз никога не съм посягала на друг човек.Просто понякога един шамар може да те свали от облаците и да ти покаже до къде си стигнал.Първоначално написано от SomeRandomDude
Първоначално написано от sladkabebova
Като ти падне пердето става лошо.
Боища стават само ако си озлобен до неузнаваемост.
Преди си го шляпах редовно, то като не може да си затвори устата, така става.
А снощи ви се заклевам, че ако имаше нож на масата сигурно щях да хвана него, вместо тая смешна чаша.
Бутилки съм му чупила в простата кратуна, ти тука за шамари говориш.
Комшиите всеки ден се бият, баща ми редовно ПРЕбиваше майка ми, гаджето на приятелката ми я е пошляпвал също често, на баба и леля мъжете също са ги млатили, имам една друга приятелка, те с нейния периодично се бият...ама сериозно,а не тукатче,шамарче,псувня,тая с един удар може да те парализира,а оня нея кво я праййййййй,маааайко..
И аз кво да правя...попивам,вместо хубавите работи,аз лошите попивам.
Ама тая събрана злоба у хората еава майката на всичко хубаво ха ха хах ха
Е какк ... ние всеки ден си се бием ;Д хахаха .. шегувам се
Когато съм много ядосана бих го ударила, но не шамар, а нещо да го бутна или ощипя ..нещо такова и не силно разбира се ;РР
Истинския мъж бие жена си поне веднъж дневно.
ПОНЕ!
...
Случвало се е .. когато съм вбесена ме избива на агресия, веднъж съм му била шамар - лек, ама все пак. Иначе когато ме дразни и ми опъва нервите се случва да го бутам и удрям по ръцете, от нерви, не друго. Несъзнателно го правя.
Смени средата. Наистина. Това не е нормално. Така ли ще възпиташ децата си един ден?Първоначално написано от cherinka
Ами аз лично от шамар не се възбуждам, но ако приятелката ми ме захапи за вратът се възбуждам![]()
Ударих го веднъж и то много силно след което последваха още много удари... не можех да се спра! Той реши да ме спре като ми удари един шамар беше лек за моя радост от тогава не съм си позволявала такива волности...
In a mad world , only the mad are sane...
Гадже не знам дали бих ударила, обаче винаги съм си мечтала, когато някое момче, което харесвам, ме целуне да му удря шамар и да си тръгна.Да, много сериали гледам.
Ее, по-скоро гледах преди да ни затрупат с турските бози.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
+1Първоначално написано от SisiStrange
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥