.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Шамар...

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    ебаси бойните мацки са се събрали във форума

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дами,

Ако ми изневери може и да му лепна един.
    Но като цяло мисля, че не е хубаво в една връзка хората да се удрят. Грозно е, показва някакво "надмощие" и ми е далеч от представите за любов.

Не смея да се заричам, че не знам и аз какво бих сторила от нерви, но в обикновен скандал или скарване да го пердаша ми се струва немислимо и гадно.
    А и не мисля, че някой мъж би се чувствал добре да го зашлеви собствената му приятелка, все едно е супер по-важна от него. Унизително е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Никога не ми е идвало на ум да посягам. Дори когато са правили неприемливи неща на публични места. Реално погледато, ако търся някакво отмъщение за нещо е много по - приятно да го оставя ревящ и безсилен, отколкото да посягам. Все едно ще му стане нещо от моя шамар...

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Тя няма да посмее ( )
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Супер фен Аватара на Shia
    Ами удряла съм,защото той беше с друго момиче,сериозно и нямаше как поне това да заслужи.Всичко зависи от ситуацията,вида на нервите.

Нито ще му крещя,нито ще го удрям.Както казаха човек прави това от безсилие.

Banned Мега фен
    дори не бих си помислила да го ударя.. не само защото е детинско ами защото от нещо друго, което е на психическа основа би го заболяло повече.. и не бих го направила без причина..знам, че психически е по-гадно, но понякога трябва да покажеш на другия как се чувстваш ти..а ако примерно ей така кажем, че съм го направила.. няма да ми е хубаво и ще гледам да му се извиня.. защото за мен удрянето на шамар е и един вид унижение.. а за викането.. на моя съм му викала няколко пъти като ме ядоса много.. говорим за викане, не да му крещя като някоя истеричка.. това от мен ..

Не мисля, че момичетата си давате сметка, че с физическа сила срещу момче/мъж нищо не можете да направите.

Ем удряла съм го ама след тва ми е ставало адски кофти ...

Ако бъда ударен, просто ще замълча за малко, ще прошепна едно "извинявай", ще се обърна и ще си тръгна.
    За мен шамара (с дума, или истински) би бил знак че има за какво да се срамувам. В такъв момент най-вероятно просто няма да мога да гледам момичето в очите за известно време.

Аз да ударя?
    Този вариант просто не съществува.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Една си позволи да ми замахне, след което стана бивша.
    Точно. Връзка ли е това, щом си позволиш да удариш половинката си...Ако е нещо на игра да, но в изблик на гняв да ме удари... не мога да си го представя.

Цитирай Първоначално написано от SomeRandomDude
    За мен шамара (с дума, или истински) би бил знак че има за какво да се срамувам.
    Точно.Аз не вярвам да посегна...Но ако някога ударя момче, то ще бъде, защото ме е унизил сериозно.Не от гняв, аз никога не съм посягала на друг човек.Просто понякога един шамар може да те свали от облаците и да ти покаже до къде си стигнал.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не бих го ударила на сериозно. Може, докато се боричкаме или ме гъделичка някога да го ударя лекичко на шега без да влагам сила. Дотам.
    Ако ме е вбесил до такава степен, че да искам наистина да го боли (което значи, че трябва да е направил нещо наистина ужасно), има къде къде по-недетински начини да го нараня. Не физически.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Като ти падне пердето става лошо.
    Боища стават само ако си озлобен до неузнаваемост.
    Преди си го шляпах редовно, то като не може да си затвори устата, така става.
    А снощи ви се заклевам, че ако имаше нож на масата сигурно щях да хвана него, вместо тая смешна чаша.
    Бутилки съм му чупила в простата кратуна, ти тука за шамари говориш.
    Комшиите всеки ден се бият, баща ми редовно ПРЕбиваше майка ми, гаджето на приятелката ми я е пошляпвал също често, на баба и леля мъжете също са ги млатили, имам една друга приятелка, те с нейния периодично се бият...ама сериозно,а не тукатче,шамарче,псувня,тая с един удар може да те парализира,а оня нея кво я праййййййй,маааайко..
    И аз кво да правя...попивам,вместо хубавите работи,аз лошите попивам.

Ама тая събрана злоба у хората еава майката на всичко хубаво ха ха хах ха

Е какк ... ние всеки ден си се бием ;Д хахаха .. шегувам се

Когато съм много ядосана бих го ударила, но не шамар, а нещо да го бутна или ощипя ..нещо такова и не силно разбира се ;РР

Истинския мъж бие жена си поне веднъж дневно.
    ПОНЕ!
    ...

Случвало се е .. когато съм вбесена ме избива на агресия, веднъж съм му била шамар - лек, ама все пак. Иначе когато ме дразни и ми опъва нервите се случва да го бутам и удрям по ръцете, от нерви, не друго. Несъзнателно го правя.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Като ти падне пердето става лошо.
    Боища стават само ако си озлобен до неузнаваемост.
    Преди си го шляпах редовно, то като не може да си затвори устата, така става.
    А снощи ви се заклевам, че ако имаше нож на масата сигурно щях да хвана него, вместо тая смешна чаша.
    Бутилки съм му чупила в простата кратуна, ти тука за шамари говориш.
    Комшиите всеки ден се бият, баща ми редовно ПРЕбиваше майка ми, гаджето на приятелката ми я е пошляпвал също често, на баба и леля мъжете също са ги млатили, имам една друга приятелка, те с нейния периодично се бият...ама сериозно,а не тукатче,шамарче,псувня,тая с един удар може да те парализира,а оня нея кво я праййййййй,маааайко..
    И аз кво да правя...попивам,вместо хубавите работи,аз лошите попивам.

Ама тая събрана злоба у хората еава майката на всичко хубаво ха ха хах ха
    Смени средата. Наистина. Това не е нормално. Така ли ще възпиташ децата си един ден?

Ами аз лично от шамар не се възбуждам, но ако приятелката ми ме захапи за вратът се възбуждам

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Ударих го веднъж и то много силно след което последваха още много удари... не можех да се спра! Той реши да ме спре като ми удари един шамар беше лек за моя радост от тогава не съм си позволявала такива волности...
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Гадже не знам дали бих ударила, обаче винаги съм си мечтала, когато някое момче, което харесвам, ме целуне да му удря шамар и да си тръгна. Да, много сериали гледам. Ее, по-скоро гледах преди да ни затрупат с турските бози.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Аз си позволявах преди на шега, просто някак си като ми каже нещо на майтап и аз прааас.. и така няколко пъти докъто не ми се разсърди и вече се научих А ако се скараме сериозно - думите болят мнооого повече!

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Понякога едвам съм се сдържала да не го ударя, но в крайна сметка съм се спирала. Просто не мисля, че шамарът е решение и би помогнал в дадената ситуация.
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не бих го ударила на сериозно. Може, докато се боричкаме или ме гъделичка някога да го ударя лекичко на шега без да влагам сила. Дотам.
    Ако ме е вбесил до такава степен, че да искам наистина да го боли (което значи, че трябва да е направил нещо наистина ужасно), има къде къде по-недетински начини да го нараня. Не физически.
    +1

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си