.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aууу супер гадно си постъпила не е трябвало да го използваш като нямаш чувства към него.По-гадно е така, от колкото ако просто му беше казала не аз не мога да те възприема за повече от приятел
    А 'анонимният' ... тоя пък егати идиота .. уж му е приятел бил... нямам думи..

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Aууу супер гадно си постъпила не е трябвало да го използваш като нямаш чувства към него.По-гадно е така, от колкото ако просто му беше казала не аз не мога да те възприема за повече от приятел
    А 'анонимният' ... тоя пък егати идиота .. уж му е приятел бил... нямам думи..
    Все по - често забелязвам , че думите "вярност" и "приятелство" не съответстват на истинското си значение ..
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Човек прави дадени избори в живота си - понякога се оказват правилни, понякога не. Не мисля, че има смисъл да се успокояваш от мненията на хора, които не познаваш. Безчувствена кръвопийка бля-бля. Ако беше такава, нямаше да пишеш тук. Сигурно 50% от хората, които те изкараха такава са правили същото. Продължи напред и си сложи обеца на ухото от грешката си.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове