.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ъм.. малко като измислена история ми се вижда.
    Началото и края на историята ми се виждат,едно към едно като от вестник Лична Драма!
    Така е, но пък си постъпила страшно тъпо!Защо не му каза, не, не те обичам?Явно е бил толкова влюбен в теб, а ти си му дала празни надежди, докато не си видяла Анонимния.И края наистина изглеждаше леко измислен.По-скоро да сте се целунали само, ама такива драми...Говори с приятеля ти, обясни му какво е станало.По-добре да знае истината отколкото да не си говорите, да нямате контакт..
    “Never sneak up on a vampire.”

Супер фен
    Град
    България
    Не си ку*ва Но си постъпила прекалено гадно,трябваше още,когато започна да изпитваш,нещо към "Анонимния",да се разделите с горкичкия ти бивш приятел
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ъм.. малко като измислена история ми се вижда.
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    За к***а не,но си постъпила много гадно...
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Ако и занапред така правиш ще си останеш стара мома..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Една курвенска постъпка не те прави курва. Наистина е гадно, обаче всеки човек, независимо мъж или жена, се случва да се държи така. По някой път дори нарочно, дори и без да има огризения. И все пак важното е това да не ти е начин на живот. Що се отнася до твоя най-добър приятел, струва ми се, че си го загубила завинаги. Колкото и велик и добър и нечовек да е, съмнявам се, че ще ти прости. Дори да бъдете пак приятели, никога няма да бъдете най-добри, той никога няма да ти вярва.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не си к***а, но просто е трябвало да отблъснеш най-добрия си приятел още на 14 февруари.
    Е, човек прави грешки, дано се поучиш от нея. Дано някак и момчето успее да ти прости и да превъзмогне страданието си, да те разбере.. Ако можете да поправите счупеното. Ако можете... Ако не, здраве да е. И не тръгвай никога с човек от съжаление/без чувства. Така винаги нараняваш най-много, дори и да не го искаш.
    +++

Само прошепнах "Спри..."
    майко мила

Не, не си уличница. На твое място и аз щях да постъпя така, обаче нямаше да ме хванат. Просто си направила глупава тактическа грешка. Следващият път ще знаеш. Не те познавам, но наистина не искам да страдаш за такава глупост... Имаш виртуалната ми подкрепа.

Re: Мислите ли ме за уличница?

Цитирай Първоначално написано от babyMaster
    Мина месец и никога няма да забравя болката в очите на най-добрия приятел, когото някога съм имала.Той не каза нищо, само гледаше, но сякаш не беше тук.Още искам някой да ме накаже, като си спомня като каква уличница постъпих.Оттогава изгубихме връзка и аз се преместих в София.
    Съжалявам, наистина имах нужда да си излея душата.И все пак, мислите ли ме за ужасна к***а?
    Ибасимуи леката тема!

С елемент на срам от общественото мнение. И без елемент на разкаяние.
    Решението е елементарно и е в теб. Съвестта не те спира да направиш нещо, а да му се порадваш. Майната и.

Ако ти беше съвестно за тва, че "най, най-" добрия ти приятел, дето е и човек между другото се вкарва в странни филми от тук натам, темата щеше е да по-трудна. Предполагам ще минат години преди да повярва, че и сред жените има хора. А е факт, че има.

Дефиницията за курва /включая мъжка/ според мен е, същество, чиито сексуални емоции, взимат превес над съществуванието му/и на това на околните/.
    Някак си изключвам случая, когато се прави целенасочено и осъзнато, защото е и контролирано и може да бъде спряно във всеки един стадий. За това (и сигурно, щото и аз спадам там) изключвам тоя случай.
    Набавяне на адреналин

Повече от фен Аватара на peace95
    гадна постъпка , а и защо ти е да питаш дали другите те мислят за уличница , не ти ли е достатъчно , че най - добрия ти приятел и бившe гадже , един от хората , на които си държала най - много те мисли за такава ? Ние , ако те мислим за такава , това няма да промени нищо , кои сме ние , че да ти пука , но си направила така , че и важен човек те мисли за уличница , това е факт , за него трябва да ти пука и се моли поне да не го загубиш като приятел , ще е трудно да ти прости.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

постъпила си адски гадно ...
    . . . . < 33

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от stinson
    Уличница- не, но безчувствена кръвопийка- определено. Дори да не си имала чувства към момчето, с което си била, той все още е бил най-добрият ти приятел. Да причиниш това на най-добрият си приятел, който те обича... грубо !
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Историята наистина ме разчувства... Авторке, пиши още!!!

Повече от фен Аватара на echii
    това е гадно..
    le boss.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лол, като е бил толкова тъп да се хване- негов проблем . То е било ясно, че няма сексуално привличане, или просто не е било голямо де. А това е важно. На 17-18 никой не се жени вече.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    He

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-голямата ти грешка е била да тръгнеш с най-добрия си приятел, въпреки че знаеш какви са твоите и неговите чувства. Станалото - станало, не можеш да върнеш времето назад и да оправиш нещата. Продължи напред и се опитай да не мислиш за тази случка .. Горкото момче! Трябваше за него да помислиш, при такава връзка винаги този, който обича е най-наранен.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

много тъпо си направила,но какво да се прави,човек не може да се владее понякога

Цитирай Първоначално написано от gerry93
    човек не може да се владее понякога
    Toва звучи странно.

Има мъже, които посягат на жени, със същото обяснение.

П.П. Добре, че естествения подбор си върши работата.
    И жалко, че не си я върши по-добре.
    Набавяне на адреналин

Мила, в този форум всички те изядоха с парцалите за постъпката ти, когато вероятно ти отвътре се обвиняваш за ситуацията къде-къде повече. НЕДЕЙ!
    Да, случило се е адски тъпо, да - виновна си, да, пичът, който цял живот ти е бил приятел в момента е адски наранен, самотен, излъган.
    И знаеш ли кое е най-якото? От това не се умира! Животът продължава, и за трима ви! Идват годините на университета, нова среда, нови емоции, и времето наистина ще омекоти болката и ще поизбледнее спомените.
    Споко, не е края на света, но наистина можеш да си запомниш някакви изводи, които да ти помогнат да си спестиш подобни драми занапред, и първото, поне според мен е:
    НЕ ЛЪЖИ СЕБЕ СИ! Ако знаеш, че нещо вътре мълчи, не лъжи себе си, а оттам и другия. Ако си честна към сърцето си, няма да нараниш своите и чувствата на близките ти хора.
    И да, пожелавам ти да си щастлива! А пичът, който ти е бил най-добър приятел ще се справи, сигурна съм. И след месец, 6 или година ще намери момичето, което ще има пеперуди в стомаха докато го целува.
    Просто нищо никога не е крайно и необратимо.
    blaaaah

Meh, вие пък какво я храните, дори и да беше му отказала на най-добрия си приятел, нали се сещате, че никога не би могла да го погледне по същия начин, просто нещата щяха да се променят, и пак щяха да се отчуждят... Каза, че всичко си му разказвала, мислиш какво би му било, следващия път когато му разкажеш с кого си спала и колко хубаво е било... Появят ли се чувства, или и двамата са влюбени и имат успешна връзка, или повече не са приятели.

Малко на фейк верно прилича , и ако е , браво , много е добро .

Повече от фен
    Доста тъпа постъпка ..
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    чак кyрва не, но мнооого лоша и предателска постъпка, по- скоро кyчкa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си