Здравейте, искам да ви споделя нещо, което ми се случи съвсем скоро.Завърших гимназия миналия месец и оттогава започнаха и чувствата, които ме връхлетяха, но ще започна отначало...
От месец Февруари станах гадже с най-добрия си приятел.И като казвам най-добър, го казвам в най-висшата степен но думата.Познаваме се от много малки и бяхме съседи, а и в един клас до последно.Обичахме се толкова много, но винаги като приятели, споделяхме тайните си, но нищо което сме правили или казвали не е преминало границата на приятелството.Но на 14 Февруари той ме покани у тях, за да бъдем сами и да си приказваме спокойно/родителите му бяха отишли на вечеря навън, както и моите/ и бях почнала да му разказвам нещо, но след малко забелязах, че не спира да гледа устните ми.Млъкнах и тишината стана някак неловка....Тъкмо щях да попитам "Какво има?", когато той блъсна устните си в моите, че както бяхме седнали на пода се озовах легнала по гръб, а той върху мен, все още притискайки устните си в моите...После изведнъж, сякаш се осъзна и рязко стана от мен и след няколко минути се извини, но когато попитах зашо го направи, той ми призна за любовта си, която е таил към мен от години.И ме попита дали искам да бъдем повече от приятели и се замислих за секунда.Защо не?!Той ме познаваше по-добре и от мен самата.Оттогава отношенията ни се промениха и вече в училище отново вървяхме един до друг, но този път с преплетени пръсти.
Началото на Април.Аз и приятеля ми/още ми е странно да използвам тази дума за най-добрия си приятел/ така и не преминахме границата на първата целувка...имаше доста моменти, в които сме били на косъм да го направим и...нищо.И вината беше моя.Не ме разбирайте погрешно - не съм девствена, но просто не можех да изпитам тръпката към него, както съм я изпитвала с други.Макар да не го показвах, знаех, че никога нямаше да го възприема по друг начин освен като приятел, но не можех да му го кажа.Той ме гледаше с такава любов в очите, че наистина исках да се влюбя, но просто...не ставаше.Напоследък той все водеше един негов приятел, когато се събирахме заедно и се забавлявахме.Анонимния - така ще нарека приятеля му - беше толкова секси, че съжалявам, че ще го кажа едвам го гледах.Имаше толкова секси тяло, че веднъж когато гледахме филм, той явно забеляза втренчения ми поглед и само се усмихна толкова нежно, че сама усетих как почервенях.А по-лошото е че двамата се намирахме между най-добрия ни приятел, който не забеляза нищо от случилото се.Поех си дълбоко въздух и погледнах към ТВ и си повтарях наум, че не съм като някоя курва.Края на Юни се събрахме пак тримата и празнувахме с уиски края на 12 клас.Внезапно явно сме се поувлякли, пиенето свърши и приятеля ми отиде до магазина за още.В момента, в който останах сама в апартамента с Анонимния цялото ми тяло изтръпна.Обърнах се и седнах на компютъра, като му казах, че искам да си проверя пощата.След известно време усетих устните му, които се движеха по врата ми и ръцете около талията ми.Затворих очи и се наслаждавах на сладкото усещане.Колкото и долнопробно би прозвучало м/у нас наистина имаше химия, истинска, нали знаете онази страст, която ви обзема и не иска да ви пуска.Но след малко се овладях или поне така си мислех.Само прошепнах "Спри", а той вдигна поглед и ме погледна в очите и попита "Сигурна ли си?", аз не отвърнах и в следващия момент се случиха две неща - Анонимния опря нежно устни в моите, а приятеля ни отвори вратата.
Мина месец и никога няма да забравя болката в очите на най-добрия приятел, когото някога съм имала.Той не каза нищо, само гледаше, но сякаш не беше тук.Още искам някой да ме накаже, като си спомня като каква уличница постъпих.Оттогава изгубихме връзка и аз се преместих в София.
Съжалявам, наистина имах нужда да си излея душата.И все пак, мислите ли ме за ужасна курва?