- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем със самочувствието и комплексите.
Голям праз! И аз вярвам в цялото това чудо със зодиите, но няма да позволя чистият шанс и разположението на някакви си глупави планети да ми кажат с кого да бъда. Това би било валидно само когато всички везни са еднакви и всички раци са еднакви. Сигурно имаш приятели/познати Везни, толкова ли сте еднакви?Като започнем от това, че чисто зодиакално пише, че ще имаме много проблеми и стигнем до различията между нас.
Това е проблемът. Хората не те привличат толкова, че да си впрегнеш всичките усилия. И този момент ще дойде.Мисля пораженчески, ама реално си е така - явно хората въпреки че ме привличат, не ме привличат чак толкова, че да впрегна всичките си усилия и да им вляза под кожата.
Не е необходимо да излизате в голяма компания, за да пиете бира. Наистина си го взела много насериозно цялото това нещо. Просто сядаш и му пишеш "Хайде утре да пием бира еди-къде-си". Наистина не мога да повярвам, че досега не си го правила. Направи го 2-3 пъти, поупражнявай се и ще видиш как ще претръпнеш.Все има теми, в които си силна, все си гледала нещо супер интересно, за което да му разкажеш - Паранормални явления, например :Д Или пък книга?
Относно проблема с теглото... Никакво мнение не мога да дам, докато не съм те видяла, но защо не попиташ майка си? Моята, примерно, е супер обективна и супер перде и грам не й дреме да ми каже "Пак си качила". И аз нямам никво желание за спорт, с триста зора правя 10-минутни упражнения. Пф.
Съгласна съм с mArMaLaDkA и особено с частта за душевния мир. Допреди известно време и аз се притеснявах какво аджеба ми има, че не мога да излизам толкова често с хората от класа си и защо се чувствам толкова не на място с тях. Ти го каза:Отговорът беше прост: "Гледаме в различни посоки, интересуваме се от различни неща". Мисля, че "рецептата за щастлив живот" е вътрешната хармония. Не се коси за неща, които не зависят от теб. Едва ли си този социален инвалид, който описваш.Просто не знам за кво да си говоря с тях.
Тук си толкова права, но сама не го осъзнаваш! За приятелства/започване на връзки не трябва да се полага старание. Просто или има химия между хората, или не. Това е. А това за слушането на същата музика е ... детската градина. Лично аз предпочитам да съм близка с човек, който е различен от мен - точно заради обмяната на опит, гледни точки, та дори и песниНе ми се старае за приятелствата, искам да стават естествено или просто да ме харесат по бързата процедура, а не да се налага да гледам всички серии на Саут парк, да слушам същата музика и да ползвам същия сленг, за да вляза в тия редици. Просто хем си струва усилието, хем не.
Точно. Ти си решила, че ТРЯБВА да се социализираш, защото ... ами, всички така правят, защо ти трябва да си сбърканата и да не можеш.Струва ми се ,че не в неспособността ти да се 'впишеш' или да 'изпъкнеш' е проблемът ,а в собственото ти мнение ,че непременно трябва да го направиш ?
Грешка.
Следвай себе си, вътрешната си хармония. Ако наистина не можеш, добре. Но не се навивай, че трябва, защото е правило. (Като "Трябва да имам ноктопластика на бала, защото всички имат").
ДамКато усетиш вътрешното удовлетворение и започнеш да се харесваш, ще харесват и другите, или поне част от тях.
И евала, че написа темата. Наистина.