.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нямам идея какво да направя...

ам,вчера с приятелят ми се опитахме да го направиме,ама накрая се оказа непредвидена пречка...аз съм девствена,той не е,и в крайна сметка се оказах тясна,пък и той си е надарен...всъщност след като установихме това бръкна с пръст но ме болеше доста иии...нищо не стана,а и не мисля и че девствената ми ципа е засегната-знам че не е задължително но нямаше кръв,само болката и това мен лично доста ме притесни (че съм тясна,пък и с болката как да се преборя-скапа ни целия кеф) затова реших да попитам някой може ли да ми даде съвет как да постъпя за да реша проблема защото като се получи така се чувствах адски тъпо-обмисляхме го,говорихме си как го искаме пък в един момент язък за барута...възможно ли е и ако не съм била възбудена достатъчно или нз и аз,някой ако може да даде съвет-благодаря

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Възбудата играе важна роля в любовната игра, това е вярно. Използвайте и повечко лубрикант.

ми и аз си мисля че нещо там се пообърка...и за 2-рото се сетих,трябва да поговорим,а и мястото където се опитахме не беше особено удобно...

Град
    Някъде там
    Следващия път използвайте лубрикант, отпуснете се и двамата (най-много ти), за да може той да те възбуди. Пък и той трябва да е много внимателен.

ми то аз по се притеснявам и може би и това оказва влияние защото започнах да се стягам и да,ама мисля да понастоявам за нещо по удобно за да стане работата като хората че така...

Град
    Някъде там
    Дам, трябва да си отпусната максимално и да не мислиш за това колко ще те боли и т.н.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ръчкайте повече с пръсти преди това
    Отпусни се максимално и въобще не мисли за болката.
    Ползвайте повече лубрикант.

ми аз нямам против,имам му доверие,пък и доста ми е кеф да ме пипа където и да е така че аз още тогава му позволих,ама много ме болеше и затова...явно ключето се крие в по-голямата възбуда и лубриканта

Мда, лубрикант, по-голяма възбуда и да се отпуснеш. Не мисли за болката, ще видиш после какъв голям кеф ще ти е. Успех
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Мда, лубрикант, по-голяма възбуда и да се отпуснеш. Не мисли за болката, ще видиш после какъв голям кеф ще ти е. Успех

I can't forget you,
    I've gone crazy from the moment I met you!♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Абе веднага пък лубриканти да купуват...само това повтаряте

Понатискайте се хубаво в началото,да можеш да се възбудиш достатъчно,след това може да вкара и езичето си в употреба,един от най-добрите овлажнители е слюнката,ако не си достатъчно подмокрена.И като настъпи момента бавно и нежно и ще стане.

Лубрикантите са вече за краен случай,ако и това не подейства не бързай да си даваш парите на вятъра.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Абе веднага пък лубриканти да купуват...само това повтаряте

Понатискайте се хубаво в началото,да можеш да се възбудиш достатъчно,след това може да вкара и езичето си в употреба,един от най-добрите овлажнители е слюнката,ако не си достатъчно подмокрена.И като настъпи момента бавно и нежно и ще стане.

Лубрикантите са вече за краен случай,ако и това не подейства не бързай да си даваш парите на вятъра.

+++
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

да,и това е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си