- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Игра на ядене | Vol.2 |
да
мусака?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Да
Руска салата?![]()
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
става
чушка (прясна)?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Да!
Спагети?
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
да
бананов сладолед?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Да
шоколад?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
да
палачинки?
не ми е любима,ама не отказвам
спагети?
не съм яла и не искам
люти чушки?
ооооооооо да![]()
SubWay?![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
обожавам ! <з
зеле?
даа :P
ризото
даа
лазаня?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33