.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: цикъл

цикъл

На 14 съм до сега това ми е 3 цикъл , пурвите пъти беше много слабо та така .. решиь да отида с баща ми на път тои е шофиор на камион , тръгнах с него взех си тънки много тънки превръски започна обилно курвене немога да го спра а неможе да се спиира по 100 пъти , защото тои незнае. превръските ми са на свършване а няма от каде да си купя . има ли храна или напитка която да пия или ям за да намалее да тече по по малко моля ако някои знае да ми каже защото има още 10 дена докат0 се приберем в къщи

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Re: цикъл

Цитирай Първоначално написано от pitka
    На 14 съм до сега това ми е 3 цикъл , пурвите пъти беше много слабо та така .. решиь да отида с баща ми на път тои е шофиор на камион , тръгнах с него взех си тънки много тънки превръски започна обилно курвене немога да го спра а неможе да се спиира по 100 пъти , защото тои незнае. превръските ми са на свършване а няма от каде да си купя . има ли храна или напитка която да пия или ям за да намалее да тече по по малко моля ако някои знае да ми каже защото има още 10 дена докат0 се приберем в къщи
    Ами мисля,че няма как да ти намалее от храна...сподели с него...пък може да намерите от някъде

Вземи по дебели?!
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Пий по-малко вода, купи си тампони, ако смееш да носиш. Вземи с нощни превръзки.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Ами като свършваш превръзките замени ги с нещо друго.. с хартия и каквото имаш. трябвало е да вземеш повече щом пътуваш

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Като спирате по магазини или бензиностанции няма как да не продават,купи си.

Точно защото от скоро имаш цикъл трябва да бъдеш винаги подготвена... независимо дали първия път е било слабо.Това не означава , че и за напред ще е така...точно обратното.И намери някакъв начин да си купиш превръзки ако ли пък не пресрами се и кажи на баща си.И мен ме беше срам , а сега го пращам до магазина за превръзки
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Ами сподели с него , той знае , че все някога ще ти дойде , няма смисъл да се срамуваш!

Взимай по дебели превръзки - това е решението!

Супер фен Аватара на cookie_master
    ако спирате на бензиностанция-купи си от там
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си