- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- костюми за отслабване - от къде мога да си купя такъв ?
четох в доста форуми и познати са ми казвали,че техни приятели са го ползвали и действа... моля ако някой има такъв или може да ми каже от къде да го закупя ... да ми пише
:]]]]]
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
Ти си решаваш в крайна сметка, но си мисля, че който иска да отслабва е най-добре да се хване в ръце, да почне някаква диета и да спортува редовно..![]()
ами аз когато си го взема със сигурност трябва да съм на строга диета иии да спортувам редовно, иначе ефект няма да има ...![]()
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
Ей с кво се занимавате.. само в излишни разходи се вкарвате .. почваш да тичаш, да лапаш по-здравословно и ето ти отслабване ..![]()
Ами ако ти се появи целулит от този костюм? По-добре просто наблегни на спорта, няма какво да харчиш пари + един добре балансиран хранителен режим = старохен резултат![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Костюм за отслабване... Чакаме да пуснат на пазара "мисли за отслабване" - пускаш си аудио запис с човешки глас и отслабваш. Не се ли научихте, че НЯМА как да отслабнете здравословно без да спазвате хранителен режим и без да спортувате?