- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гледате ли анимаций?
ДА
даже преди няколко дни гледах "Рапунцел и разбойникът" много е як
![]()
![]()
![]()
Гледам анимации, не анимаций...
Обичам понякога да си пусна някое от новите анимационни филмчета, тип "Кунг Фу Панда", да се посмея на дебилния хумор, да разпусна... Също и от старите класики !
Том и Джери :P - класика уе
Да.![]()
![]()
Даже вчера гледах "Том и Джери и вълшебния пръстен".![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Любимото ми!
![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Да преди по CN даваха 1 много яко едно филмче Courage The Cowardly Dog
![]()
или пък като бях по малкък-То и Джери ест, бъкс бъни, там за един вълк дето гони 1 пиле, много са
инъче преди няколко години гледах 1 яко филмче Таласъми ООД и още 1 филмче го гледах по HBO
![]()
Естествено.![]()
Няма дума в множествено число в българския език, която да завършва на "й".
По темата - да, гледам анимации. Много ги обичам.Много са забавни, на моменти дори учудващо смислени и поучителни.
Даа дори понякога ей така си пускам Цар Лъв - с това филмче съм израснала. Припомня ми всички моменти от детството (не че сега съм много голяма) но все пак ...
Обичам да гледам и Том и Джери, наистина си е класикаДори баща ми понякога го гледа, когато го засече
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+1Първоначално написано от Sc0RcH
Това е много олигофренско
![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Баща ми е на 4о и гледа, какво остава за мен![]()
![]()
Някои се правят не били гледали, но всеки носи детското в себе си до края на живота.. било то в една или друга форма!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd