.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

знаети ли някакъв трик

чрез който да хващам интернет от компютъра на лаптопа на компа съм с Интернет груп, а лаптопа е на 2метра от него. Хваща някакъв виваком,но той прекъсва през 5 минути или изобщо няма знаете ли някакъв трик да хвана нет от компа знам, че въпроса е малко тъп но все пак да питам

2ра ланкарта на компютъра ти трябва. После кабел от 2рата Лан карта до лаптопа. Шерваш конкецията и имаш интернет и на лаптопа. Другият вариант е да и купиш рутер.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Благодаря
    ами кое ще е по-евтино защото те от група ни предлагаха рутер, ама искат 50лв.

Супер фен
    ами LAN картата е 10-ина лв ... и после малко кабел 3-5 лв да речем ... зависи колко ти тряба, ама с рутер ще е по одобно защото ще ползваш безжичен нет има и по ефтини рутери, аз съм с един от 30-ина лв и ми върши работа, за 7-8 месеца даже не е забивал
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

ама то рутер от къде може да се купи изобщо може ли просто така да се купи съжелявам за тъпия въпрос, но...

Супер фен
    може да ... само че после ще трябва да си го настроиш според доставчика на интернет ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    може да ... само че после ще трябва да си го настроиш според доставчика на интернет ...
    а това сложно ли става

Супер фен
    Не е лесно ,но ти по добре го занеси на доставчика те предимно го правят безплатно.

Благодаря нз. само дали доставчиците биха се съгласили да го настроят, ако не е взет от тях

Варианта с ланкартата е по евтин - 15тина лева, но по неудобен. С рутер-а е далеч по удобно. Един рутер от 30тина лева ще ти върши идеална работа за вкъщи. Тp-Link имат разни такива. Доставчиците ти са длъжни да ти го настроят. В крайна сметка ти си плащаш за услугата.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си