- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Останах без приятели
Наскоро разбрах че приятелите ми с които се познаваме от малки говорят зад гърба ми, а иначе пред мен нищо не казват и сега имам само познати с които си казваме здравей-здрасти и това е . По принцип аз трудно се сприятелявам.
Ако някои иска да си пишем нещо по скайп или феисбук да пише
Момче съм на 16 от Пловдив
Съжалявам за поредната спам тема но просто исках да споделя с някои.
Трудно ще си намериш приятели,на които да разчиташ, висейки пред компютъра.Така, че по-добре излез и се запознай с нови хора.![]()
О,добър ден сега ли разбра че всеки гледа да те нацака и да топне чушлето ?Просто не им обръщай голямо внимание ходи при тях само когато имаш изгода и ще видиш колко по-добре ще си.Ако не прецакваш ти някой друг ще го направи.Ходиш ли на Лаута ?
The time's for sobieski
I don't need friends, I need fans.
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Това, от колко време се познавате, няма никакво значение. Важно е какви са самите хора. Препоръчвам ти да се отпуснеш малко, намери си нови приятели, забавлявайте се заедно. излизайте, просто винаги си имай едно на ум и не се доверявай толкова лесно...в този живот стига да има как, всеки ще те прецака!![]()
Кво само му казвате "излез на вън".. Момчето си казва, че няма приятели, а кво сам да излиза.. ако беше толкова "easy going" нямаше да има проблеми със сприятеляването, иначе и аз съм така - пред чужди хора не мога да се отпусна и докато не станем добри приятели все едно не съм аз![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
И аз съм така пред чужди хора съм стеснителен и не говора много докато не се опознаем повече . Колкото до приятели аз пак мога да излизам на вън с тези но не е същото като знам че ми говорят зад гърба.Първоначално написано от rome0
Mоже би си прав донякъде и все пак много трудно се намират приятели в интернет.Със съгурност ще намери хора,с които да си пише ,но едва ли ще може да разчита на тях.Пък и защо да излиза сам?Не трябва да се познаваш с някого едва ли не откакто си се родил и да ти е най-добър приятел,че да отидеш с него някъде...Първоначално написано от rome0
![]()
+1Първоначално написано от filmmaker
по темата : и аз останах без приятели преди повече от 4 години,не беше в мен вината,а в тях.не можех да им предложа,това което те търсеха,т.е не бях много "популярна" ,но не ми пука,вървя по свой собствен път и нямам нужда от приятели.
Вината не е в мен а в тях.И аз като теб нямаше какво да предложа защото те по цял ден искат да стоят и да играят на компютрите си но аз им отказвах защото не си падам по игрите и обичам да излизам навън и от тогава те започнаха така да говорят.Първоначално написано от anJin
А имаш ли някакво хоби, каквото и да е?Може да се запишеш на нещо свързано с него ще намериш много хора, с които имаш общи интереси.![]()
И к'во го съветвате всъщност, да излиза навън и да пита случайни хора от улицата "Бихте ли желал да ми станете приятел?"![]()
Като ти кажат излез навън не го прави.Да обикаляш сам ей така за спорта-файда няма.Според мен трябва да се учи доста сериозно до 18 и да влезеш в някой наистина добър университет.Там има сумати клубове за твоите интереси и винаги се откриват приятели за цял живот.Наистина е гадно сега да нямаш,но не е дошъл края на света.След две години ще се махнеш и ще се опиташ да забравиш миналото и ще продължиш напред.
Тва по Хай Скуул Мюзикъл ли го даваха,или друго американско лайно?Първоначално написано от anJin
![]()
![]()
Съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от slicky
А и всъщност приятели няма, просто хора с общи интереси, а тези явно не са такива.
Mи правилно,ама малко хора го осъзнават.Първоначално написано от Concussion
Това са глупости. Вие със всеки със сходни на вашите интереси ли се спогаждате? Докато сексуалния нагон диктува животи и хората се капсулират в егото си ще е така.
"Those who find ugly meanings in beautiful things are corrupt without being charming. This is a fault. Those who find beautiful meanings in beautiful things are the cultivated. For these there is hope. They are the elect to whom beautiful things mean only Beauty."
— Oscar Wilde (The Picture of Dorian Gray)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
малко хора го осъзнават,щото не е вярноПървоначално написано от slicky
![]()
![]()
Щом казваш.Я дай определение за приятел.Първоначално написано от SunC
Дето го учих по психология ли?![]()
Пич и аз нямам приятели. Поне такива, пред които да съм искрена и да съм си наистина "аз". Жалко. Тази година се скарах с 2 момичета, засега де... Виж, не спирай да ги търсиш. Запиши се на нещо. Аз ходя на плуване и там си намерих други приятели. Но както и да е вече не се доверявам на никого.
Пиши, ако искаш - just_like_me212
Намери се кой да ми казва кое е вярно и кое - не.Първоначално написано от SunC
![]()
Ако смяташ така,искрено те съжелявам.В такъв случай си духовно умрял,не вярваш в нищо и това те принизява до животните.Тъжно.
И при мен беше така. Казаха ми, че приятелят ми, на когото имах най-много доверие е говорил зад гърба ми, а само пред мен се е правил на приятел. Не съм сигурен колко е било вярно, но си имаше причина. И тя беше в мен. Виж дали ти на си направил нещо лошо.Първоначално написано от ImJuzChillin
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."