- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ! Дали е бременна ?
[quote="ThisIsMe"][quote="FuCKkK13"]Какво се заяждате само, бе ?! Момичето ясно си е написало, че говори за моя коментар, аз съм HeavenSent... Боже, в тоя форум имам чувството, че има само комплексари, които се чудят на кого да си изкарат яда от живота...Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
да питам и аз понеже много се притеснявам,а ако направя нова тема вече ще е банално да се пита едно и също,но..с приятелката ми правим редовно секс без презерватив вече 1 година и досега не е имало никакви проблеми и не съм свършвал в нея(дори и върху нея не съм)..последния месец по същия начин,даже последните 2-3 пъти изобщо не съм свършвал,но сега и закъснява вече 1 седмица,но тя си усеща леко симптомите на идване (болки в корема,в гърдите и т.н.), но така и не и идва вече 1 седмица..възможно ли е от смяната на времето,че беше много жега след това имаше един много студен ден,ходихме и на басейни 1-2 пъти и там от по-студената температура на водата, от притеснението..кажете вашето мнение и между другото само да попитам има ли начин, ако попринцип има бременност тя да се премахне по друг начин ако е в много ранен стадий освен с аборт .. мерси предварително
тест за бременност направила ли си е? тези симптоми освен на ПМС са и на ранна бременност. кажи и да си направи тест. и не, друг начин освен аборт няма...Първоначално написано от Three6Mafia
изсмях се на гласПървоначално написано от galliano
![]()
МОМИЧЕ!
Момичето много добре си е преценило да не пие хапче. Дано не го е изпила, щото в твоя случай шанс НЯМА! .. а хапчето има странични ефекти.. Стига с тея глупости.. шанс имало винаги.. какво ще се заплоди, ако няма отделена яйцеклетка..