.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен
    Град
    Варна
    [quote="ThisIsMe"][quote="FuCKkK13"]
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами до колкото разбрах овулацията отдавна й е минала.. защото той каза, че е трябвало да й дойде след 2 дни.. а колкото до един по-горен коментар на HeavenSent.. това, че не е в овулация не значи, че няма никакъв шанс да забременее.. колкото и малак да е шанса човек никога не знае.. за това да си ползват презервативи, а ти не им лей главата с глупости, че едва ли не могат най-спокойно да го правят без презерватив.. ти изкара, че направо може да си свърши в нея .. да шанса е много малак, но не давай такива съвети.. едва ли човека иска след 9 месеца да сменя памперси само защото шанса е бил много малак и дай да си правим кефа и да не мислим за последствията

А за кого другиго да се отнася?Нали си цитирала моя пост и мен съветваш да не им ''лея главите с глупости''.Не дадох съвет,а информация.Това,че не си я възприела правилно не е моя грижа.Както и да е.И ако все още не е ясно и имаш желание,мога на лично да ти разясня процеса.Да приключим това тук.End.
    Какво се заяждате само, бе ?! Момичето ясно си е написало, че говори за моя коментар, аз съм HeavenSent... Боже, в тоя форум имам чувството, че има само комплексари, които се чудят на кого да си изкарат яда от живота...

да питам и аз понеже много се притеснявам,а ако направя нова тема вече ще е банално да се пита едно и също,но..с приятелката ми правим редовно секс без презерватив вече 1 година и досега не е имало никакви проблеми и не съм свършвал в нея(дори и върху нея не съм)..последния месец по същия начин,даже последните 2-3 пъти изобщо не съм свършвал,но сега и закъснява вече 1 седмица,но тя си усеща леко симптомите на идване (болки в корема,в гърдите и т.н.), но така и не и идва вече 1 седмица..възможно ли е от смяната на времето,че беше много жега след това имаше един много студен ден,ходихме и на басейни 1-2 пъти и там от по-студената температура на водата, от притеснението..кажете вашето мнение и между другото само да попитам има ли начин, ако попринцип има бременност тя да се премахне по друг начин ако е в много ранен стадий освен с аборт .. мерси предварително

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Three6Mafia
    да питам и аз понеже много се притеснявам,а ако направя нова тема вече ще е банално да се пита едно и също,но..с приятелката ми правим редовно секс без презерватив вече 1 година и досега не е имало никакви проблеми и не съм свършвал в нея(дори и върху нея не съм)..последния месец по същия начин,даже последните 2-3 пъти изобщо не съм свършвал,но сега и закъснява вече 1 седмица,но тя си усеща леко симптомите на идване (болки в корема,в гърдите и т.н.), но така и не и идва вече 1 седмица..възможно ли е от смяната на времето,че беше много жега след това имаше един много студен ден,ходихме и на басейни 1-2 пъти и там от по-студената температура на водата, от притеснението..кажете вашето мнение и между другото само да попитам има ли начин, ако попринцип има бременност тя да се премахне по друг начин ако е в много ранен стадий освен с аборт .. мерси предварително
    тест за бременност направила ли си е? тези симптоми освен на ПМС са и на ранна бременност. кажи и да си направи тест. и не, друг начин освен аборт няма...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от galliano
    Тоя пич ме уби. Ако не беше се скъсал можеше да си го вземеш и за другия път.Следващия път сложи опаковка от кроасан за 3-я тек.
    изсмях се на глас
    МОМИЧЕ!

Момичето много добре си е преценило да не пие хапче. Дано не го е изпила, щото в твоя случай шанс НЯМА! .. а хапчето има странични ефекти.. Стига с тея глупости.. шанс имало винаги.. какво ще се заплоди, ако няма отделена яйцеклетка..

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си