Правих секс с едно момиче. Първите два пъти свърших обилно във презерватива и всичко беше ок. На третия път обаче след като свърших и го извадих с ужас видях че презервативът е скъсан. Беше останала само долната половина, всичко останало беше вътре. Не съм усетил кога е станало Имал съм и друг подобен случай - тогава момичето прие ескапел и всичко беше на ред... Но този път попаднах на момиче което не искаше да пие хапчето защото то имало много лоши странични ефекти и имало опасност повече да не й дойде, каза че тя си имала някаква бабина рецепта с някакъв аспирин... ((( Не успях да я убедя да го изпие в злополучната нощ. Нави се да го изпие чак 45 часа след "инцидента". не искаше да го пие също защото очакваше да и дойде в следващите 2-3 дни. В крайна сметка я убедих да го изпие защото не й дойде до 40-ия час. тези 2 дни бяха най-изтощителните в живота ми - за пръв път повърнах от притеснение (( Проблемът е, че не съм 100% сигурен дали е изпила хапчето защото не я гледах точно в онзи момент. Просто нямах сили за каквото и да било вече ... Сега съжалявам че не я гледах в устата. Тя твърди, че го е изпила. Моля хората които са си имали работа с това хапче да споделят опит и най вече да ми кажат дали е възможно заради действието на хапчето да и закъснее или да и се отложи цикълът? Някой по-запознат да обясни действието на този тип контрацептиви. Не мога да издържам повече на това напрежение - не мога да спя, да ям и да мисля. Постоянно се потя без причина ... не знам още колко ще издържа на тези нерви ;(( тя каза, че ако забременее няма да прави аборт защото имало вероятност да не може да забременее повече. Моля ви помогнете ми !! ;((((