- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с My Computer :@:@:@:@:@
![]()
![]()
Откачам ! От преди час сигурно когато отворя My Computer E: ми излиза един прозорец на който пише "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for inconvenience" Нямам проблеми с C: и D: . Какво да правя ?? Мога ли сам да го оправя ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно е да ти се е прецакал NTFS-a. Дай подробности.
Рестартирах , включвах , изключвах ..няма промяна![]()
Какво по - точно ?Първоначално написано от GregoryHouse
Операционна система, имаш ли антивирус, какъв? Какво и правил непосредтвено преди това...Снимки ако искаш пусни, но ги оразмери първо ! Такива работи.
Антивирусната ми е ESET NOD32 4.0.474.0 , ОС - Windows XP .
Преди товаа..Общо взето се занимавах с едни видиа. Теглех от youtube.com разни клипчета с youtube HD downloader. Сещам се сега, че имах проблем с 2 клипа. Аз като ги изгеглех те не се конвертираха (самата програма ги конвертира при самото теглене). 2-3 пъти пробвах след това да ги дръпна и пак нищо. Възможна ли е от там да е проблема ?
Забравих да кажа , че когато натисна Debug ми излиза някакъв си Dr Watson Postmortem Debugger. Последното нещо което инсталирах и то без да искам беше Brother Soft toolbar, но го доенсталирах.
Пробвай с chkdsk /r на дял Е:. Има инфо в нета как става.
Що просто не си направил един нов инстал и забравиш за всякакви анти вирусни и други измислени сайтове/програми ?Аз вече карам година горе-долу.
The time's for sobieski
Пробвай Right click на диска и после Open , на мене един път ми стана така и се оправи по този начин.![]()
![]()
Xwrestling се оправи вечеключ
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305