- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да спра?
моля ви помоощщ!!!от вече почти две години си гриза ноктите и немога да спраа![]()
мразя се!тъкммо ги пусна малко и после пак ги изгризам
може ли някой да ми каже ако е имал такъв проблем как се е отървал от гадния навик
моля ви
![]()
Мажи си ги с лютиво![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^ ъмм да!![]()
Аз като малка си гризах ноктите ,но с времето осъзнах ,че е супер тъпо и спрях .![]()
абе как така си гризете ноктите мен ми става гадно само като си помисля![]()
Има лакове,които са с лют/горчив вкус,специално за хора с твоя проблем![]()
Помисли си колко микроби и гадории има под тях всеки път,когато понечиш да ги гризеш
и аз това щях да напиша, но после ти видях коментараПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
една приятелка така се отучи, аз не съм пробвала, но много рядко го правя![]()
No need to ask
He's a smooth operator
това с горчивият лак е мнооооого гадно. освен,че не можеш да си гризнеш ноктите,на всичкото отгоре като вземеш да ядеш нещо,хляб,например,трябва как ли пък не да го слагаш в устата си с вилицата,защото иначе и той става горчив.![]()
Аз пък не спрях с горчив лак. Обичам горчиво и ми беше кефТова като малка, де. Вече не ги гриза. Не знам, явно всичко е на психическа основа.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За твоя случай има специални удължители за нокти.
Сестра ми имаше този проблем и дядо ме беше накарал всеки път като я видя да си гризе ноктите, да й пляскам ръчичките. Е, имаше ефект![]()
Пърфект имат един топ лак, който е горчив. (Има леко оранжев цвят.)![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
именно!Първоначално написано от Zaharinka
Аз също го имах тоя навик. Още от малка и така и не спрях докато не ми сложиха ноктопластика за бала. Честно казано изобщо не съжалявам. Сега съм с гел. Всички само ми повтарят как трява да го махна и какви щели да ми бъдат после ноктите. Е, сигурно е вярно, но като се има предвид какви бяха преди едва ли сега може да са по-зле. Вече ьцяла година съм с тях и не знам какво ще правя ако ги махна. Толкова бързо свикнах с тях, че сега направо немислимо ми се вижда.
Аз също съм си слагала какви ли не неща по ноктите, за да спра да ги ям, но нищо. Така че много добре те разбирам, но за твое добро е да престанеш.
Ами лакирай ги!Аз така спрях .. самата идея,че тъкмо съм ги лакирала и сега ако почна да ги гриза ще трябва пак да ги лакирам ме отказа.
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Може да пробваш с акрил или гел.Ще са твърде здрави да ги изгризеш ..иначе може да пробваш с лоша асоциация към този навик.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
И аз бях така.Това което ме спаси - помислих за зъбите си!!! за мен усмивката е супер важна и не мисля да си я повреждам,като си гриза ноктите
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95