- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел...
...усещам,че има чувства към мен.Държи се много различно от преди.Постоянно ми звъни да се виждаме и когато се видим той ме разпитва какво става с момчето,което харсвам и когато му кажа,че не върви между нас,виждам,че очите му грейват.Постоянно в скайп ми прави комплименти и ми праща от онези сърца(емотиконките).
Аз го чувствам като брат.Всичко си му споделям и разчитам на него.Той винаги ми е указвал голяма подкрепа.Искам да го накарам да разбере,че го чувствам само като приятел,но без да го нараня защото наистина държа на него.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Не прави грешката да го заблуждаваш.Щом нямаш чувства към него,дръж се поне като най-добрата му приятелка и му кажи истината.
Ето заради това не обичам приятелството между момче и момиче.. т.е. някоя да е с някой най-добър приятел. тъй като един от двамата се влюбва в другия..
Няма такова животно като "не нараняването". .. просто продължи да се държиш така както и сега.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не му давай напразни надежди,а му кажи истината-че го харесваш само като приятел.Ще го заболи,но няма смисъл да го лъжеш и той да си има някакви надежди и да си втълпява неща.
Друг вариант е да се отдръпнеш малко. Той ще те усети и или ще те попита от какво е провокирана тази твоя реакция (при което ти трябва да му кажеш, че го цениш страшно много, но само като приятел), или ще се усети, че ти си забелязала промяната и ще се опита да те погледне с други очи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Няма начин да му обясниш,че сте само приятели,без да го нараниш.В такава ситуация причиняването на болка е невъзможно.
Кажи му просто, че не го приемаш като такъв, така или иначе по какъвто и начин да му го кажеш ще го нараниш..няма начин.. По добре му кажи всичко директно, няма смисъл от овъртания.
Хора много , Човеци малко !
Когато хората за достатъчно зрели, нещата се преодоляват и приятелството между момче и момиче има много повече предимства от еднополовите приятелства.Първоначално написано от nepowtorima
Дръж се като най-добрата му приятелка - честно - и му кажи нещата в очите.