.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Най-добрия ми приятел...

...усещам,че има чувства към мен.Държи се много различно от преди.Постоянно ми звъни да се виждаме и когато се видим той ме разпитва какво става с момчето,което харсвам и когато му кажа,че не върви между нас,виждам,че очите му грейват.Постоянно в скайп ми прави комплименти и ми праща от онези сърца(емотиконките).
    Аз го чувствам като брат.Всичко си му споделям и разчитам на него.Той винаги ми е указвал голяма подкрепа.Искам да го накарам да разбере,че го чувствам само като приятел,но без да го нараня защото наистина държа на него.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Не прави грешката да го заблуждаваш.Щом нямаш чувства към него,дръж се поне като най-добрата му приятелка и му кажи истината.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ето заради това не обичам приятелството между момче и момиче.. т.е. някоя да е с някой най-добър приятел. тъй като един от двамата се влюбва в другия..
    Няма такова животно като "не нараняването". .. просто продължи да се държиш така както и сега.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не му давай напразни надежди,а му кажи истината-че го харесваш само като приятел.Ще го заболи,но няма смисъл да го лъжеш и той да си има някакви надежди и да си втълпява неща.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Питай го директно, няма друг начин. После му кажи, че гледаш на него само като приятел и не му говори за отношенията с гаджето си, особено ако са лоши, така му подхранваш надеждите.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Друг вариант е да се отдръпнеш малко. Той ще те усети и или ще те попита от какво е провокирана тази твоя реакция (при което ти трябва да му кажеш, че го цениш страшно много, но само като приятел), или ще се усети, че ти си забелязала промяната и ще се опита да те погледне с други очи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма начин да му обясниш,че сте само приятели,без да го нараниш.В такава ситуация причиняването на болка е невъзможно.

Голям фен
    Кажи му просто, че не го приемаш като такъв, така или иначе по какъвто и начин да му го кажеш ще го нараниш..няма начин.. По добре му кажи всичко директно, няма смисъл от овъртания.
    Хора много , Човеци малко !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ето заради това не обичам приятелството между момче и момиче.. т.е. някоя да е с някой най-добър приятел. тъй като един от двамата се влюбва в другия..
    Няма такова животно като "не нараняването". .. просто продължи да се държиш така както и сега.
    Когато хората за достатъчно зрели, нещата се преодоляват и приятелството между момче и момиче има много повече предимства от еднополовите приятелства.

Дръж се като най-добрата му приятелка - честно - и му кажи нещата в очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си