.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: момче

Повече от фен

момче

здравейте на всички и така едно момче иска да имаме връзка обаче аз не съм готова за връзка и му го казах няколко пъти обаче той си държи на решението и още настоява и постоянно ме пита като сме били малки много сме се били смисъл 1 клас
    помним го и аз от тогава си го мразя та кажете ми сега какво да правя как да го отбегна поне 3 пъти вече съм му казвала че не съм готова за връзка обаче той продължава да настоява и аз не зная какво да сторя моля за съвет а и той е пълен и не ми харесва особено много пуши цигари никотинови това също не ми харесва във него и не зная просто понеже аз преди пушех и сега ако тръгна с него ще започна пак да пуша а не искам това да се случи благодаря на тези които прочетоха моята тема и на тези които отговориха предварително ви благодаря и моля без обидни коментари както правите някой път

Повече от фен
    10 пъти видяна и нищо давайте съвети какво да сторя

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Не виждам какъв ти е проблема?Просто му казваш не и не.Какво му е сложното?Казваш му,че не ти харесва и че няма да се получи.

...
    Profit??

Имах подобна ситуация.Значи ще му кажеш че не искаш да започваш връзка и решението ти е категорично Ако продължи да настоява му залепи един шамар и не се занимавай с него (това за шамара не го прави)

Повече от фен
    сега си пиша с него и той продължава сме ние сме или в един клас 6 години не мога да му кажа грозен си аз му викам че не съм готова за връзка

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Кажи му че има друг ! Или, че гледаш на него само като на приятел.

Пу, аман от пуберски работи.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Поне една запетая да беше сложила някъде. Тц!

Кажи му отново, че не искаш да започваш връзка с него. Ако настоява, повтори същото на висок тон... изкрещи му го ако трябва.

И спри да му отговаряш във фейсбук и/или в скайп. Не отговаряй и на обажданията му. Нали се сещаш, че ако всеки път когато те потърси ти откликваш, няма как да се отървеш от него?
    Пълен игнор и скоро ще се откаже - това е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен
    мерси той ми взе и телефонния номер и сигурно ще ми звъни копелето му и какво да не му дигам

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    След огромното ми старание, да прочета написаното от теб, мисля, можеше да сложиш поне една точка, главна буква или запетая. Пишете неграмотно и очаквате, някой да се мъчи като грешник, да чете поредното пуберско тресене. Незнам от кое да съм по-възмутена...

И спри да му отговаряш във фейсбук и/или в скайп. Не отговаряй и на обажданията му. Нали се сещаш, че ако всеки път когато те потърси ти откликваш, няма как да се отървеш от него?
    Пълен игнор и скоро ще се откаже - това е.
    А ти мислиш ли, че тя би се лишила от това? Защото, ако искаше да се отърве от него, сама щеше да стигне до този извод. Някои хора порсто си умират за внимание. Когато някой ти е неприятен е логично да го игнорираш. Но на въпросната госпожичка и е приятно. Даже бих казала, че се радва на вниманието поне на едно момче.

Повече от фен
    не ми е приятно от вниманието му и ето че отново се появи някой който се заяде с мен просто се опитвам да го игнорирам но не ми е лесно сега му казах че съм си на дело но аз не съм смисъл снощи му казах

Град
    Цитирай Първоначално написано от pamito14
    не ми е приятно от вниманието му и ето че отново се появи някой който се заяде с мен просто се опитвам да го игнорирам но не ми е лесно сега му казах че съм си на дело но аз не съм смисъл снощи му казах
    А да ревнеш можеш ли?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    след като си му казала 3 пъти,явно и на 4тия няма да го разбере.
    бъди по-директна и малко по-грубичка,за да е наясно,че няма да стане..

Повече от фен
    не желая никакви отговори ои теб Luidgie ти знаеш само да се заяждаш друго ти не знаеш моля те пиши в тази тема благодаря ти

Град
    In the heart of action.
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Кажи му че има друг ! Или, че гледаш на него само като на приятел.

Пу, аман от пуберски работи.
    Съгласна!

не желая никакви отговори ои теб Luidgie ти знаеш само да се заяждаш друго ти не знаеш моля те пиши в тази тема благодаря ти
    Хаха ..
    Скъпа, потребителят от който си толкова обидена, всъщност, ти казва самата истина. И да, истината боли.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Град
    Ммм.. не че се заяждам... Извинявай ти молиш ли ме да пиша? И кое по-точно беше заяждане? Забележката за правописа ти?

MissArrogance - мерси.

Град
    California.*
    Кажи му каквото мислиш и то грубо ! Не само момчетата могат да са груби.
    Явно наистина те харесва и няма да се откаже или му дай поводи да те ревнува от друг.
    “Never sneak up on a vampire.”

сега си пиша с него и той продължава сме ние сме или в един клас 6 години не мога да му кажа грозен си аз му викам че не съм готова за връзка
    e, зак`во изобщо му отговаряш, като не ти е приятен?
    Казваш му, че не изпитваш нищо към него! Не и не! Не е толкова трудно..
    бтв Luidgie e прав/а ;dd

Повече от фен
    същия ден вечерта се бяхме видели и му казах че ще му отговора понеже нямаше начин да го излъжа с нещо

ПИШЕШ СИ С НЕГО и твърдиш,че искаш той да те остави намира..

Ако искаш да се отървеш от него,просто му кажи ''ЧАО'', блокирай го и толкоз.. Близко до акъла е
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    Дала си му номера ти, чатиш си с него и очакваш да престане ?!..

Мега фен Аватара на sasha_90
    ИЗБЯГВАЙ ГО.

Град
    Пловдив
    О .. за бога ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО ! ...Бъди груба и директна, не му обръщай внимание и не му дигай. Повярвай, с безразличие можеш да постигнеш много !
    My beautiful demon is calling for you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си