- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я поканя
T'ва е от филм в топ10 на замунда беПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
Няма да се навие.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Офф това с филма е глупаво.
Бъди искрен.. За секс ли я каниш?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^^ е не, за да пишат домашни![]()
кажи "довечера се събираме аз и още някоолко приятели в нас ела и ти"
илиии
"имам някакъв проблем с (нещо си) ела и ми помогни"
тва беше доброПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
awerw♥
Веднъж чух едно момче да казва "Аз като се оженя, ще искам жена ми само да ми чисти и да ми готви"Първоначално написано от DarkTemplar
Не ни приемайте като домашни помощници бе момчета!!!
Въпрос на възпитание. Пък и няма кво да се лъжем - някои само за тва стават.Първоначално написано от mi6ica
Welcome to the Jungle...
Само на мен ли ми направи впечатление, че тя е на 17, а той на 15? Аа, и че шансът да му върже е доста малък?
"Скучно ми е. Наще ги няма. Ще се побъркам вече да кибича в нас. НА вън е горещо за излизане. Бъди моето спасение, моля те. Може да гледаме филм. Или да си поръчаме пица. Ти кажи какво ти се прави. Бих извикал и ***** от нашета компания, но мисля, че той/тя е клептоман."![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Прочетох "...първо малко се пооплаквай, че те боли у-я"Първоначално написано от BrainDamage
![]()
Авторе, щом питаш нас в интернет форум значи нямаш никакъв шанс... И това момиче като е на 17, друго инфо няма ли за нея? Леко момиче/недостъпна, средно между двете, с какви хора се събира, ти самият би ли преценил, че тя може да се навие? Щото има момичета, на които като кажеш "Утре ела да те изчукам.... да знаеш много пиян съм, обичам та, ти мене обичаш ли ма?" и на другия ден ще дойде. Има такива, които сами идват до тебе и ти предлагат да ходите в другата стая, има и напълно нормални.. Така че можеш да дадеш малко повече информация.
едит: Тия, дето ти казват, че като си на 15 нямаш шанс, не ги слушай. Стига да не ти е съвсем детско изражението, още по-добре и ако не си прекалено скенджав, имаш 90 % шанс, стига да знаеш как да се държиш и да имаш самочувствие (не прекалено ест.)
МОМЧЕ