- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- F.R.I.E.N.D.S.
обожавам го, но от малка съм му свикнала на БГ аудиото.![]()
в ЗАМУНДА го има с БГ само 1ви и 2ри сезон..
някой да знае от къде да дръпна и другите?![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Само ако знаеш,колко губиш с тва бг аудио...Първоначално написано от Sunshin3
Ако разбираш английски,ще разберешПървоначално написано от asasa
![]()
Напълно подкрепям NC!Дори да си свикнала с бг аудио,изтегли си го със субтитри,изгледай няколко епизода и вече няма да ти прави впечатление.И ще видиш,че много се губи от това бг озвучаване!
Не съм казал,че е лошо а,че се губи многоПървоначално написано от asasa
![]()
+1Първоначално написано от NC
Според мен How i met ur mother is better.
окей, мерси, ще се наложи да свикна![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Ако ти е трудно да разбираш опитай със субтитри, но определено на АЕ е много по-интересно![]()
най - великия сериал![]()
![]()
![]()
на английски наистина си е по - яко, има шеги, които преведи не са толкова смешни, а и тия дето озвучават за нищо не стават, мн мразя преведени филми
ама щом ви харесват ... няма лошо![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от slicky
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво си гледал от HIMYM - само първи и втори сезон ли?
Тоя сериал стана такава боза, така ужасно се разводни, че чак да ти се догади.
Много рядко можеш да видиш ситком, който да достигне успеха на Приятели - 10 сезона без спад в рейтинга, без един бозав сезон... Извинявай, но HIMYM е на светлинни години от там. Да, свежо БЕШЕ сериалчето в началото; да, става за убиване на време; да, Барни е уникален, но ... wtf?
Стига ся ме затапи.Тука няма как да не съглася.Останаха ми около 7 епизода от последния сезон,но имаше някои наистина серии от епизоди,при които просто умрях.Ако не беше Барни,сигурно нямаше да го гледам.Това ми е 1-ия сериал от този род и може би за това ми е допаднало толкова.Аз приятели освен откъслечни епизоди не съм гледал.
'Айде да не стават спорове кой е по-хубав,но наистина HIMYM яко се разводни.Има доста епизоди,които не ми бяха интересни и умирах от скука на тях.. нищо,което да ме грабне.Както slicky казва-добре,че е Барни..Аз му препоръчвам да вземе да си изтегли Приятели и ще се спука от смях,освен това един скучен епизод няма да намери от 10 сезона!![]()
"Как се запознах с майка ви"?!
"Как се запознах с майка ви"?!
Вие добре ли сте, бе хора, как изобщо можете да сравнявате толкова тъпо американско сериалче с една класика? ПРИЯТЕЛИ... Изобщо няма база за сравнение между старите и новите сериали, в които слушаш само някакъв малоумен опит за остроумен диалог и тук-таме някоя конфузна ситуация, която уж трябва да е смешна. Само че, точно на тези ситуации в Приятели, да речем, можеш спокойно да се напикаеш от смях...
много му е гадн качеството в замундааааааа![]()
No need to ask
He's a smooth operator
О.. мога и още как. Мен никой не може да ме убеди, че приятели е по-добрият сериал. По-добър? За кого? За вас? Ха. Ами добре. Стига сте се налагали. Бил по-добър. За някои не е.Първоначално написано от Concussion
И да, гледала съм всичките сезони на HIMYM по 2 по-пъти и чакам следващия. И на приятели съм ги гледала. Аре ся нападайте.
The blood that binds us ..till death unites us
Ооо, атаката е най-добрата защита.Първоначално написано от Lincheto
Няма за какво да те нападаме, дишай спокойно. Всеки е свободен да гледа това, което иска.
Ние нямаме вина, че ти не разбираш от сериали![]()
Новото сезонче кога излиза? Края на последния ме натъжи-Барни няма пак да е същия![]()
^Мии излиза септември месец![]()
Че аз мога да кажа същото за вас, Лейди :Д Има много истини. Интересна констатация, че не разбирам от сериали.
То Барнито за кого се ожени,че не усетих.За Робин или за оная,дето ходят да се стрелят с нея?Първоначално написано от Lincheto
Не е казано. Ще се разбере от новия сезон.
Абе мърди с мърдите, направете си отделна тема и пишете там, т'ва е тема за Приятели, не за Барни или Марни. Дееева бавните деева...