.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Highlighter

Повече от фен Аватара на blueberryyy

Highlighter

Здравейте
    Понеже във форума има доста момичета, които сериозно се интересуват от гримове и т.н. реших да попитам няколко неща. Първо, за какво точно се използва въпросното чудо highlighter? Мисля, че имам някаква идея, обаче не съм убедена, затова оставям просветените да обяснят
    Вие използвате ли и ако да, от кой сте доволни?
    За да не пускам нови теми, ще попитам още няколко неща.
    Какви са отзивите за тези два фон дьо тена и според вас кой е по-подходящ за мазна кожа, за придаване на чист вид на кожата, със средна покривност:

И ако можете да ми препоръчате четки(нужна ми е една за фон дьо тен, една за руж и една за коректор), не много скъпи, но горе долу качествени и по възможност да мога да купя от магазин, не по интернетще съм ви много благодарна.
    Знам, че съм много нахална, обаче...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хайлайтер, ами мисля, че се разбира от самата дума . Слага се на места към които искаш да пада повече светлина.
    Примерно следната картинка най-добре ще ти го обясни:

Големите бели точки ;д са местата на които най-често се нанася хайлайтера.

За фон дьо тените не мога да ти кажа, би трябвало да е упоменато за каква кожа са подходящи, но на пръв поглед, втория ми изглежда по-подходящ.

Четки...препоръчвам ти Eco Tools, може да си ги закупиш от аптеки Ремедиум или от дрогерии Be Fit.

мерси ^^

Rebirthing даде добро обяснение.Аз малко ще се намърдам в тази тема, но на какви цени са фдт на МАС, че и аз съм хвърлила око

Ами аз днес ще се отбия до магазина, че нещо много съм им се наточила и после ще кажа.
    Иначе, по това, което аз разбрах, влизаш на сайта им и цените, които виждаш там, по 1.5 ...

ще чакам. ^^ Аз най-вече се инетерсувам от този
    http://www.maccosmetics.com/product/...-15/index.tmpl.
    Ако ги смятам така както ми каза, то излиза съвсем на сметка, а ме съмнява да е толкова евтина козметиката им.Този, който ми хареса по тези сметки излиза 39,75

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тук може да видите ориентировъчните цени:
    http://www.proveri.bg/list/fon-do-ten/mac

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тук цените са направо страхотни. Наистина ли са такива и по магазините?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Нищо общо с цените в proveri... Не видях фон дьо тен под 60 лева, а и точно този, за който се бях навила да дам и толкова ако трябва, го нямаше...
    Тъкмо се връщам оттам... Цените са същите като във сайта, само че в евро, тоест ако нещо в сайта струва 30 долара, тука е 30 евро, тоест 60 лева, даже има и неща, които са по-скъпи... Като цяло доста хубави неща, но и доста скъпи, не се чувствам достатъчно дорасла, че да ги използвам

Фон дьо тена, който беше на линка горе, Fiz Studio, го имаше и беше около 61 лева...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си