.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моята история..

Има едно момиче, с което се познавам от много малки и деца.. имало е периоди, през които изобщо не сме си говорили и други, когато сме били едва ли не най-добри приятели, но винаги сме били само ПРИЯТЕЛИ... Обаче от 1-2 месеца моите чувства към нея се промениха.. не знам дали е любов, но само като я видя и полудявам просто.. Тя е просто как да кажа "перфектна" - красива, умна, добра, винаги усмихната, принципна и още о още ... В момента не сме толкова близки, пишем си от време на време или се виждаме като се събираме 8-9 души или някъде ако се видим случайно.. По никакъв начин не и показах какво чувствам защото съм 99% сигурен, че няма да иска връзка с мен и ще си развалим останалото приятелство.. даже си мисля, че има чувства към друг + това има толкова момчета, които искат да са с нея и то много по "подходящи" така да кажа, а мене ме вижда само като стар приятел.. Страхувам се, че ако и кажа ся нещо ще я "изплаша", но пък вече полудявам и не знам дали да и кажа въпреки всичко или само ще влоша нещата и после няма да мога да я погледна... Вие как бихте постъпили на мое място има ли начин да я накарам да ме погледне с различно око..
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз бих се пробвал и да те отреже не би загубил приятелството и,освен ако не започнеш да се натрапваш.

Как да промениш мнението и за теб?Просто бъди мил,покажи и че се интересуваш от нея и я карай да се чувства добре с теб.

Не е кой знае каква философия.

Преди ми е споделяла, как хора, които ги смята за приятели и предлагали и че се чувствала неловко, а сега се оказа, че и аз съм един от тях...
    Момичета вие бихте ли могли да си погледнете с друго око човек, когото сте смятали за приятел и с когото сте разговаряли даже за други момчета. И как да постъпя да почна да си пиша с нея често или.. щото ако и тразна :обичам те, искам да сам с теб; едва ли ще подейства
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Много е сладко как я описваш- красива, умна, перфектна... хлътнал си явно, но и да те отреже не е края на света.. Пробвай- нищо не губиш,а ще си изясниш нещата.
    Знам какво е да си в неведение и това е най-страшното .. По-добре заради самия себе си се уточни с нея. Успех!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    За мен след като едно момче пребивава в графа "приятели" трудно (много, много трудно) би могло да излезе от нея и да се превърне в нещо повече.
    И то не за друго, а защото след като го гледам с чисто приятелски очи, тръпката в мен ще липсва, а тя е важна, дори ключава, в една връзка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    na nebeto
    брат кажи и най-добре, ако ти е истинска приятелка дори и да те отреже ще си останете прители, нищо не губиш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    тая история имам чувството, че я чета за 10ти път.
    И всеки път ще кажа - хора, ако нищо не направите, нищо няма да стане. Стягай се, развържи си кесията и си запали мозъка, защото ако не положиш усилия да й покажеш, че си човекът за нея, който освен това имам сериозни намерения, нищо няма да се получи. Който не е опитал, не е успял. Да, ОК, има и вероятност да не се получат нещата. Не е задължително това да ви развали приятелството. Това си зависи от вас.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    да й покажеш, че си човекът за нея, който освен това имам сериозни намерения
    точно това питам как да и покажа без да я плаша и да го приеме по-нормално и все пак трябва да я спечеля с нещо иначе няма да съм различен от другите...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами как - обаждаш й се, изслушваш я, пишеш й забавни смс-и понякога, каниш я на кафе/ разходка/ купони , каквото там й харесва, закачаш се, обръщаш й внимание, показваш й , че е специална. Жените не са чак толкова сложни същества, колкото ни изкарвате.
    Също много би помогнало сам да се пипнеш на външен вид. Примерно, ако винаги си искал да си направиш някоя готина прическа сега е моментът. Ако мислиш, че е време да тръгнеш на фитнес - сега е моментът.
    Освен всичко това дори и тя да не те харесва/ хареса, никой няма да ти откъсне главата като тя не те харесва, пък ти си й показал, че я харесваш. Чудо голямо, случва се всеки ден. Ако нещата не сработят, просто спираш ухажването, прекарваш известно време, в което ти е гадно и животът продължава. Поне си опитал. Опитът увеличава шансът да я свалиш от 0 до 100 %, всичко зависи от вас от там нататък.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Моята история..

Цитирай Първоначално написано от rome0
    ...Тя е просто как да кажа "перфектна"...
    Перфектни хора няма. Ти я правиш такава в мислите си, защото ти се иска да съществува. Е да, ама не съществува такъв човек. А тя те е сложила в графа "приятели" и в чувствен план винаги ще си на втора линия, дори и понякога да получаваш секс.

Постепенно започни да й намекваш, тя ще разбере, но нека не става изведнъж, ако тя отвърне на намеците, действай, ако не, се отдръпваш и си продължаваш както досега.!
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си