Здравейте! Имам много голям проблем, който трябва да реша, но незнам какво да правя.
Имам си приятелка от 3 години и половина. Вече 2 години живеем заедно. Преди месец и двамата си намерихме работа(на различни места). Всичко беше ОК, докато не видях, че си е писала смс-си с единия си колега. Попитах я какво става и тя ми каза, че го харесва и не знае какво да прави. Каза ми, че не иска да се разделяме, но как да живея с мисълта, че тя харесва друг. И едва ли не като я целуна или правим секс тя ще си мисли за другия... това направо ме влудява...незнам какво да правя. Имаше вариант да напусне работа, но и предложиха повишение и немога да и кажа да напусне, все пак това е голям шанс за нея. Преди време като и кажех, че ще излизам с приятели, все ми казваше да не излизам, да остана с нея, да сме си двамата, а сега имам чувството, че ако и кажа, че ще излизам, това изобщо не я интересува и ако не се прибера по-дълго време, ще и е по-добре. Изобщо не ми обръща внимание, все едно ме няма, а живеем заедно. Вече правим секс все по-рядко. Поговорихме и тя ми каза, че наистина много харесва онова момче, а аз я попитах дали ме обича и тя се поколеба какво да отговори... Аз съм от Варна, а тя не е...заради нея си намерих работа, за да можем да излезем на квартира, макар, че сум студент и ще ми е много трудно... Направих всичко, за да сме заедно и накрая се случва това! Мислех си да се прибера в нас и да я оставя известно време сама, за да реши какво иска, но ме е страх, защото с колегата си се виждат всеки ден и нещата могат да се влошат. Какво да правя, помогнете ми.. Много я обичам и не искам да я загубя !