- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли искате да живеете в друг град?
Твърдо не!В Марс съм си супер .
“Never sneak up on a vampire.”
Много си харесвам града,но много искам да живея в някой по-голям град - Варна,София,Пловдив.
Понякога ми се иска. По принцип съм от София и понякога наистина не издържам на шума, навалицата, задръстванията, мръсотията... Но пък от друга страна, когато отида някъде и като постоя 2-3 дни и вече София започва да ми липсваХем ме дразнят всичките тези неща, хем когато не ги усещам се чувствам сякаш не съм на мястото си...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Варна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам аз, даже на друга планета.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Да, някъде, където има море. Даже не и в България.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, в Пловдив или Бургас.- В България.
По принцип много бих искала да живея в Австралия или Ню Йорк. Белград, Санкт Петербург, Букурещ също.
Твърдооо ДАА! Омръзна ми в моя град, интригантския и адски тъпия... Никви развлечения, никви нови неща за младите хора!Ако имам възможност къде да живея бих си избрал Варна или Бургас!
![]()
![]()
ДА! ДА! ДА! До скоро си мислех, че въпреки всичко тук ми харесва.. живея в малък град.. всички се знаем има 5 кафета на кръст много бански, и аптеки.. пред, които се редеят пенсионери и цигани. пълно е с цигани и с психично болни хора - без да преувеличавам! Понякога ме е страх да излизам дори през деня.. а вечер да се прибираш е някакъв ад.. ужасно е искам да живея на спокойно място с много и непознати хора...
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Не.Обожавам Пловдив, особено да ходя на тепетата,гледката е супер.Пък и повечето хора ми допадат.![]()
Да ! В Мадрид .. [sun]
твоята болка днес, е твоята сила утре
Понякога искам да съм в друг град,но пък и София си има предимстваА за друга държава-неее
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
преди изобщо не исках да живея в Търново, но сега ми е супер
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
в друг град в България?не
в друга държава?отивам без да се замисля