- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли искате да живеете в друг град?
Искам в някой малък град, където няма толкова коли, шумове и разни дразнещи работи.
П.П От София съм..
да, искам..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да,в Мексико или някой испански град...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
и аз исках толкова много в някой по-хубав град от предишния
ама сега съжелявам но не мога да направя нищо, всички приятели и близки са далеч от мен :<
Истински се вижда само със сърцето.
Същественото е невидимо за очите.
и аз така искам. да не е някво супер мъртвило, ама поне миг спокойствие да има човекПървоначално написано от mitkoyyy
![]()
Определено искам..писнало ми е от хората и интригите в града ,в който живея ..
Аз искам да живея в Пловдив,много ми харесва града !
И тук съм си добре ама няма да е лошо да живея в някой по-малък град за малко... Може в Асеновград, ще се шлая на балкана по цял ден
"Veni, Vidi, Dormivi"
И някъде по Родопите също бих живял за известно време ,да се нарадвам на красотата на планината![]()
Копнея да живея в друг град, но никога няма да обичам друг град така както родния ми. Никога.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мхм. Аз съм от Пловдив, но искам да живея в някой по-голям град (Лондон, Ню Йорк, Париж...), просто изпитвам особена любов към големите градове.
i see your true colors and that's why i love you.
По принцип да, но съм убедена, че и да се изместя другаде Добрич ще ми липсва
Няма причина да искам в друг град в България, но за чужбина поне 100 мога да изброя![]()
Бих искала да пробвам нещо ново,но единственото гадно нещо в преместването е,че незнаеш как ще ти потръгне,може да е по-добре и да имаш повече контакти,може да е по-зле и да не успееш да завържеш приятелства.Определено такива "новости" крият рискове..
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Много пъти съм си го мислела и знам, че където и да ида, родния ми град ще ми липсва ужасно много.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
МхмПървоначално написано от tanch3t093
... И ПИТАШШШ .. нямам търпение да завърша средното ми образование и изчезвам ..
аз си живея в Монтана и много ми харесва![]()
Да,в Бургас..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Много си обичам града, ама тук няма реализация (Добрич)... Бих искала или София, или извън страната![]()
Харесвам си моя град (Стара Загора), но като завърша гимназията бих се преместила във Варна или в чужбина за да уча.![]()