- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в кола - едно от най-възбуждащите места за секс
на капака честно казано не съм го правил... или поне не се сещам. Иначе по интериора няма как да няма щети - продупчен таван, откачен сенник, подлакътник, изкъртена тапицерия... а на сегашната ми кола още имам петна по тапицерията на пасажерската седалкаПървоначално написано от ubuntureload
като ме питат, казвам че съм разлял редбул
![]()
Едната кола задната седалка многократно съм я прал по нощите (липсата на кожа) и накрая ми писна и така си остана, аз така или иначе не я карам, от над един месец си стои в гаража и хваща прах, не е палена даже :дПървоначално написано от Done
А на кожата бате е много гадно и там се чисти тегаво, особено ако не реагираш на време и го оставиш да изсъхне :д А мен като ме питат си казвам кво е и изтъпяват ::Д:Д
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
А мен пък тате ме пита защо искам голяма кола,е как да му кажа![]()
Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
да има място за учебницитеПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Нека кажат мацките, колко пъти са ги лизали в кола или друго нестандартно място за секс?
Приемам мнения на скайп: roca_force
Правила съм го в кола и може да бъде доста възбуждащо... стига да си намерите удобна поза. С един бивш го правихме в колата му първо на предната седалка, но бях заела доста неудобна поза и ме боляха тазобедрените стави... после се преместихме на задната и беше доста по - добре.
На мен ми е супер в кола и в двувратка съм го правила и не ми е било тясно ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
От всички места/ среди най-възбуждащо ми действа във водата .. просто няма по-готино чувство!!![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Ацката е ! И в вода хич не е зле!!!![]()
Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!
така аз съм го правил в кола,яхти,морета,басейни,дж акузита и какво ли още не всичко е НЕВЕРОЯТНО!
охо, Митьо Пищова се е регнал... забрави да кажеш че обичаш всички мацки, манекенки и пенсионерки.... а и цялото В. ТърновоПървоначално написано от eddyardboyboy
![]()
Не,защото се кара по-лесноПървоначално написано от theeye770
(това сериозно го мисля ;д )
По темата-секс в кола през зимата ,докато вали сняг ау![]()