.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Done
    ми незнам, аз не съм едрогабаритен ама съм дъгъг а и в S не съм го правил. Но в ML не ми беше удобно и счупихме подлакътника.... както и да е... тръпка си е в кола
    Джиповете са по тесни, туарега е по тесен отзад от еската, а те с МЛ-а са в един клас. Ок тръпка е в кола ... ама почти в кола на полянката да си я изрежеш на капака, няма запотяване на стъкла няма никой, само боята си пазиш, за да не се чудиш пред застрахователите кво да обясняваш и да говориш че пyтkaтa на жена ти плюе сярна киселина
    на капака честно казано не съм го правил... или поне не се сещам. Иначе по интериора няма как да няма щети - продупчен таван, откачен сенник, подлакътник, изкъртена тапицерия... а на сегашната ми кола още имам петна по тапицерията на пасажерската седалка като ме питат, казвам че съм разлял редбул

Супер фен Аватара на ubuntureload
    на капака честно казано не съм го правил... или поне не се сещам. Иначе по интериора няма как да няма щети - продупчен таван, откачен сенник, подлакътник, изкъртена тапицерия... а на сегашната ми кола още имам петна по тапицерията на пасажерската седалка като ме питат, казвам че съм разлял редбул
    Едната кола задната седалка многократно съм я прал по нощите (липсата на кожа) и накрая ми писна и така си остана, аз така или иначе не я карам, от над един месец си стои в гаража и хваща прах, не е палена даже :д
    А на кожата бате е много гадно и там се чисти тегаво, особено ако не реагираш на време и го оставиш да изсъхне :д А мен като ме питат си казвам кво е и изтъпяват ::Д:Д
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    А мен пък тате ме пита защо искам голяма кола,е как да му кажа

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Guest
    да има място за учебниците

Зави си от колата,дори и да е с две врати смъкваш предните седалки и става перфектно Иначе си е доста добро :P

А лизането в кола?

Нека кажат мацките, колко пъти са ги лизали в кола или друго нестандартно място за секс?

Приемам мнения на скайп: roca_force

Правила съм го в кола и може да бъде доста възбуждащо... стига да си намерите удобна поза. С един бивш го правихме в колата му първо на предната седалка, но бях заела доста неудобна поза и ме боляха тазобедрените стави... после се преместихме на задната и беше доста по - добре.

Град
    In the middle of Nowhere
    На мен ми е супер в кола и в двувратка съм го правила и не ми е било тясно ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

От всички места/ среди най-възбуждащо ми действа във водата .. просто няма по-готино чувство!!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Град
    България
    Ацката е ! И в вода хич не е зле!!!
    Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!

така аз съм го правил в кола,яхти,морета,басейни,дж акузита и какво ли още не всичко е НЕВЕРОЯТНО!

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от eddyardboyboy
    така аз съм го правил в кола,яхти,морета,басейни,дж акузита и какво ли още не всичко е НЕВЕРОЯТНО!
    охо, Митьо Пищова се е регнал... забрави да кажеш че обичаш всички мацки, манекенки и пенсионерки.... а и цялото В. Търново

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    охо, Митьо Пищова се е регнал... забрави да кажеш че обичаш всички мацки, манекенки и пенсионерки.... а и цялото В. Търново
    Евала.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    да има място за учебниците
    Не,защото се кара по-лесно (това сериозно го мисля ;д )

По темата-секс в кола през зимата ,докато вали сняг ау

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си