.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Вечерен час

понеже вечерният час за малолетни е 10:00.. какво ще стане ако патрулката ме свари вънка след 10? да речем 10:30?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на Djuff
    Ще ти каже да се прибираш или ще те закара у вас, но по скоро мисля, че ще ти каже да се прибираш.

Град
    California.*
    Ми примерно ако си закъснял с 15 минути само ще ти кажат да си ходиш, но ако е 23/00 предполагам те водят до вас.
    “Never sneak up on a vampire.”

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    значи няма да ме закопчеят или да ме водят в районното?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

:)

Зависи....В моя град може да седиш и до по-късно стига да си около там дет живееш..Например ние пред нашия блок имаме и пейки и поляни и люлки и к`во ли не така че когато мине патруулка дори не се спират обаче да кажем ако си далеч от мястото където живееш сиг ще ти кажат да се прибираш ммм де да знам ...??

Мега фен Аватара на Biskfitka
    При нас полицаите в редките случаи,когато решават да правят проверки даже си прибират дечица в районното

Офф . Направи ще се занимават да те водят до вас ... Или в районното или те пускат . Тва е Ако е в районното глобата за ваще ще е 50 лева май нз

Ако не се бъркам, имат право да наложат 300 лева глоба.

Супер фен Аватара на slicky
    Дададад 10000 лева глоба щи направят.Ако те видят на улицата само щи кажат прибирай се и толкова.Ако ти пратят някой новак то може да ти направи проблем. Важното е да не те фанат в някоя дистокета или клуб,защото тогава спиш в районното.

принципно глобата е 500 лева проверете ако искате ... но често си затварят очите

Ще ти кажат да се прибираш или ще те закарат до вас , обаче ако е някой гадняр може и да те глоби .. зависи на какав попаднеш

Мен са ме гонили не веднъж. Иначе 300 лева, ако те хванат.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пхахах няколко пъти (доста) патрулката е минавала буквално до мен след 12 и нищо не са ми казвали и дано да продължават в същия дух..
    глобата е 500 иначе

бтв, лятото часа е 10:30 за навършилите 16 години
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    по принцип трябва да те закарат до вас,обаче сме в България,всичко е според зависи

Еми нищо щото познават бащата

Повече от фен
    В моя град специално не обръщат особено внимание на това, че си под 18 и си след 22:00 по улиците
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Мега фен Аватара на Colouring
    Два пъти е минавала патрулка,докато аз бях навън след вечерния час,но нищо не е ставало.Може би,защото беше макс с 15 минути след разрешненото време,не знам..или пък са си затворили очите,защото не им се занимава.Както и да е,аз си се прибирах и без това.
    Зависи на какви попаднеш-някои могат нищо да не ти кажат,при други ще ти излезе солено и ще трябва да се изръсиш с 500 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си