- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Чели ли сте Twilight ?
Прочетох първата (не е нищо особено) и на втората се отказах от поредицата. Много е досадна частта където тя страда . А и честно казано не съм от най-четливите. Иначе филма става - сега чакам да излезнат последните части![]()
Да,чела съм книгите.И не защото съм фенка,даже изобщо.Само при вида на тоя Едуард ми става лошо.И все пак исках да видя по какво са луднали толкова всички,затова взех и ги прочетох.Аз лично и филмите съм гледала-пак заради причината,че исках да видя какво му е специалното на тоя блестящ кръвопиеци мога да кажа,че не си паднах по нито едно от двете.И все пак книгите са по-малкото зло.Имам предвид,по-описателни са,ама ми идваше да зашлевя няколко шамара на тая главната Бела,супер дразнещ персонаж,ехх...
Чела съм книгите и съм гледала филмите. Не от няква луда мания , щото колкото и да им е странно на всички фенки , блестящ вампир , някакси не ме грабва особено. Фледах филмите и чак след това реших да пробвам книгите. Хубава си е поредицата , но разбира се не я чакам както последната част на Хари Потър , дори бих казала че няма никакво място за сравнение
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
То едва ли има човек който не е гледал/чел Здрач.
Чела съм ги,не са кой знае какво ,ама не са лоши![]()
Явнон има-аз съм 1 от тях.Първоначално написано от DeviL_AsS
Четох първата. Не ми хареса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прочетох книгите, и след това осъзнах колко са плитки - не много оригинална история, и едно и също се точи в продължение на 4 (всеки по-дебел от предишните) тома..
И аз като Colouring хич не си падам по Бела.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
мне, не съм го чела и флма не съм гледала, може да е интересно, но напоследък не си падам по такъв жанр
Чела съм всички книги и съм гледала всички филми досегаКнигите са много хубави,поне за мен но филмите/и най-вече актьорите/ не струват
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Да, чела съм ги. Както и съм гледала всички филми. Въобще не съм фенка на поредицата, а просто съм запалена по начина на писане на авторката. Историята също е увлекателна, но в момента, в който видях актьора, изпълняващ ролята на Едуарт ( дори няма да спомена името му) ми се отщя да продължа да гледам филмите, въпреки че го направих.
Не съм чел книгите и не съм и гледал филмите. Няма и да го направя.
Издържах до 100-ната страница на книгата и не можах повече. Филмът го изгледах, но нямам намерение да гледам останалите или отново да се опитвам да чета поредица.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не просто вампирите не ме кефят
Ами всеки с вкуса си.На едни им харесва,на други-не.Затова има толкова различни видове литература и изобщо всичко.
Аз лично първо гледах филмите,харесаха ми,и реших да видя и книгите.Е,книгите са значително по-добри от филма.Мое мнение де.И четирите книги ми харесаха,New Moon най-много.Какво да кажа още,със сигурност има и по-добри книги,и по-добри филми,но на мен си ми харесват и не съжалявам за времето,което прекарах да четаИсторията е приятна,поне за мен,увлекателна е,има елемент на не-знам-какво-искам,но хайде сега,все пак целевата група са тийнейджърите,нормално е.4-тата книга,Breaking Dawn,е по-зряла.Абе не са кой знае какво книгите,но са добри и са ми интересни.В интерес на истината,бих ги прочела пак,както бих изгледала и филмите отново!
Моята подредба на книге е следната:
New Moon
Breaking Dawn
Twilight
Eclipse![]()
![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
разбира се,феновете на хари потър ще кажат''вмирисан вампир''а феновете на здрач ще кажат''напикан очиларко който не знае нищо освен разни простотий''-това също щяха да го кажат и мъгълите![]()
![]()
пък аз,здрача не ме влече,не съм чела книгата,нито филма съм гледала,но хари потър филмите мноого ми харесаха,но книгите не съм чела.
така че здрач-хари потър
0-1
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
Има и други книги освен Хари Потър и Здрач...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
знам бе,знам бе,знам бе,знам!
аз професор съм голям!![]()
![]()
![]()
![]()
лиубимото ми стихотворение![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
прочетох книгите (не знам как ми стигна търпението), за да видя какво толкова луднаха всички. Не ме направиха впечатление. Тая Бела ми трови нервите, а актьорите от филма ми избождат очите (Кристен Стюарт и Робърт Патерсан)
"Veni, Vidi, Dormivi"
Ставаме 2ма.Първоначално написано от slicky
Първоначално написано от ledenakrasota
Първите три глави. Беше скучно, затова и не я дочетох.
Гледала съм само първия филм и тока спря два пъти докато го гледах. xDDD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз също.Не искам да припаря до това нещо.Първоначално написано от slicky
![]()
А само на мен ли ми се струва че Робърт Патинсън е наркоман
![]()
прежалих се да прочета първата част...не ме грабна :/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
meli2001 - освен че има и други книги, няма място за сравнение между "Хари Потър" и "Здрач".
Едно 90% от момичетата (и жените) са имали тая "здрач фаза".
Бях голяма фенка преди 2 години и половина (уоу, колко бързо минава времето), но бързо отшумя.
Кристен Стюърт е най-неприятната и неспособна актриса, хващат ме нервите като гледам сцени с нея. Няма толкова бездарно същество ;D