.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Покрай една приятелка прочетох последната и малко от третата .. Твърде досадни са ми частите, в които Бела "страда" ..

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Започнах да чета първата книга, но не можах да я свърша. Толкова скучна книга никога не бях чела. С абсолютно нищо не ме грабна, особено тая Бела - противно същество ми е. Нищо особено не е. И филмите не са кой знае какви.. Тоя Робърт Патинсън и Кристен еди коя-си ми бъркат в червата, честно.
    Мнението ми за книгите е блещукащ вампир и супер сдухана мацка, около които се върти цялата история (4 книги, за бога!), а за филмите - слаба актьорска игра, освен може би Ашли Грийн.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Филмите съм ги гледала , само първата книга се хванах да я чета , не я прочетох цялата , защото не можа да ме грабне нещо
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Чела съм всичките книги и съм гледала всички филми,които са излезли до момента,преди бях фенка,но сега не съм - станаха много книгите за вампири,коя от коя копирана,и вече стана тъпо...В момента ,,Здрач" не ме кефи особено,но ще гледам последния филм,да видим какво ще стане.

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    lisi4ety-фразата за вампира си я измислих покрай един коментар от синема сити за хари потър и даровете на смърта част 2(аз много си падам по него ) и тъй като много ама много искам да гледам здрач новолуние :Л,има ли добри сайтове да си изтегля филма,поне да видя каква отрова е бела хД
    Anyone can cook! Angel forever!

Фен
    Град
    София
    Не смятам,че е нещо особено,но определено го предпочитам пред очилатко

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Не...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Не съм я чела, защото филма не ми харесва. Щяха да ми я купуват , но първо гледах филма и не ми допадна. Прекалено е... не знам точно думата. Харесват ми актиорите

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Да,чела съм книгите.И не защото съм фенка,даже изобщо.Само при вида на тоя Едуард ми става лошо.И все пак исках да видя по какво са луднали толкова всички,затова взех и ги прочетох.Аз лично и филмите съм гледала-пак заради причината,че исках да видя какво му е специалното на тоя блестящ кръвопиец и мога да кажа,че не си паднах по нито едно от двете.И все пак книгите са по-малкото зло.Имам предвид,по-описателни са,ама ми идваше да зашлевя няколко шамара на тая главната Бела,супер дразнещ персонаж,ехх...
    Все едно, че аз съм го писала.

Едва прочетох първата част.Не ми хареса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си