- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Чели ли сте Twilight ?
Покрай една приятелка прочетох последната и малко от третата .. Твърде досадни са ми частите, в които Бела "страда" ..
Започнах да чета първата книга, но не можах да я свърша. Толкова скучна книга никога не бях чела. С абсолютно нищо не ме грабна, особено тая Бела - противно същество ми е. Нищо особено не е. И филмите не са кой знае какви.. Тоя Робърт Патинсън и Кристен еди коя-си ми бъркат в червата, честно.
Мнението ми за книгите е блещукащ вампир и супер сдухана мацка, около които се върти цялата история (4 книги, за бога!), а за филмите - слаба актьорска игра, освен може би Ашли Грийн.
Филмите съм ги гледала , само първата книга се хванах да я чета , не я прочетох цялата , защото не можа да ме грабне нещо![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Чела съм всичките книги и съм гледала всички филми,които са излезли до момента,преди бях фенка,но сега не съм - станаха много книгите за вампири,коя от коя копирана,и вече стана тъпо...В момента ,,Здрач" не ме кефи особено,но ще гледам последния филм,да видим какво ще стане.
lisi4ety-фразата за вампира си я измислих покрай един коментар от синема сити за хари потър и даровете на смърта част 2(аз много си падам по него) и тъй като много ама много искам да гледам здрач новолуние :Л,има ли добри сайтове да си изтегля филма,поне да видя каква отрова е бела хД
![]()
![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
Не смятам,че е нещо особено,но определено го предпочитам пред очилатко
Не...
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Не съм я чела, защото филма не ми харесва. Щяха да ми я купуват , но първо гледах филма и не ми допадна. Прекалено е... не знам точно думата. Харесват ми актиорите![]()