Преди месец прeключиш връзка на 1 година и просто знаех , че няма да се влюбя скоро , защото попринцип се влюбвам трудно и забравям трудно .. И изведнъж се появи той - красив , умен , със страхотно чувство за хумор , романтичен , мъжкар ииии направо след като се запознахме не се храня нормално , не гледам на живота , както преди , мисля по друг начин , мисля за него .. а проблема беше , че той ходи с друга - познавам я , не бих я нарекла приятелка , но много добра позната , но не контактувам много с нея понеже ги сменя много - през седмица и беше наранила няколко мои приятели , а и сваля чужди гаджета .. а с НЕГО се почнаха едни смс-и , едни чатове , едни разговори , но понеже с нея бяха най - добри приятели пpеди да тръгнат , не иска да я нарани и да я зареже , но аз просто не издържам , не искам да се карам с нея и гледам с него да не прекрачваме границата , защото не искам да съм `` другата `` , но умирам за него .. като я познавам - тя рано или късно ще го зареже , но не знам - да чакам ли или вече да споделя с него , или пък дa говоря с нея първо ... просто не искам с него да започваме връзката си с лошо , а зннам , че и той има чувства към мен.