.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    А ти ли си причинила скандала?Да не си го провокирала с нещо?въпреки,че пак няма извинение за това че те е ударил де.

Супер фен Аватара на badsector
    Хубаво, че си му отвърнала. Направо вземи се запиши на някакъв боен спорт, за да знаеш как да им отвръщаш на такива. Винаги ми е било чудно какви са тези жени, които стоят с някакви мухльовци, които ги бият? "Той ма бие, ама аз си го обичам". Отделно и ти си тъпа *утка, защото това едва ли е първият подобен бой, но въпреки всичко си останала с него.

Мега фен
    явно сте се разпалили супер много при спора- той крещи, ти- 2 пъти повече; ти блъскаш, той- 2 пъти повече... е, не става така. трябва ти (а и ти трябва да си) по- уравновесен човек. като му падне пердето на някого до такава степен, нищо чудно, че се стига до бой.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сигурен съм, че не е за пръв път, дано е за последен. След тоя панаир мандатът му е изтекъл.
    Welcome to the Jungle...

По-добре го забрави.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Град
    София

Re: Разделихме се.......................................с бо

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Разби ми носа, аз му разбих челото.
    ..и това е краят

и сега рева да си е.е майката, а носа каааааааак ме боли, идея си нямате.

Не мога да си спомня разговора преди цялата случка, не бяха обиди, не беше нищо кой знае кво, кво подпалихме, не знам. Ще се гръмна, бахти.
    Целите ми дрехи са в КРЪВ - неговата!!!
    Всичко в тях е в кръв - НЕГОВА!

Обиди, псувни, удари, по филмите не съм виждала такова нещо.

И продължавам да рева, ебати тъпата .утка съм.
    И няма да мога да заспя, сигурна съм! Ще рева цяла нощ!
    Не знам, но съжалявам за всичко. и ма боли окото, и го тъпча с лед, и боли, много. Но поне ме грее, че него го боли повече, и в носа го ударих с тия кекави ръце, нали тряя сме равнопоставени, няма само той да удря, келеш. и има цифра вещи в нас и утре ще бъдат строшени на прах и предоставени му, и ся бих хго направила, но съм заета да си държа леда на лицето, пффффффффф,

ирония....днес бях с баба,леля,мама на плаж и се оплакваха живота колко бил ги смачкал и как мъж удари ли те, бягай с триста, щото на времето са ги били, но не са бягали, и са са на цифра години и съжаляват! бахти иронията,за едно говорим, същото става по-късно вечерта, офффффффф, рева ся, друго не мога да правя, и не знам и за кво рева......

Някой май тотално се е вкарал във филма.
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Иииха. Това се вика италианска кръв.

Раните ще ти минат до седмица, а ще спрат да те болят до 2 дена.
    Въпросът е, че си се отървала от някакъв пълен боклук и не си му останала длъжна.

+1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добре,че си се отървала от тоя боклук.. ;х Омг!Как е могъл да те удари? ;х

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Това, че посегне ли 1 път ще посегне и 2ри .. не е 100% сигурно. С моя за 1 година се скарахме 1 път много лошо. И двамата пияни той се разтрои.. аз вместо да го успокоявам и да му казвам, че го обичам, му теглих майната... направо така го напсувах като се сетя и ме е срам от себе си. Направи се, че не ме е чул и почна да ме прегръща, пък аз (необяснимо защо) започнах да крещя, все едно ме колят. Тогава му кипна и ме изблъска от себе си (прекали със силата) и паднах и си ожулих коленете. Прибрахме се ревешката. След около 10 дена търсене реших да му простя, щото ако не се бях държала толкова глупаво нищо нямаше да стане. И защото знам, че много държи на мен. Даже мама вика " Като се прибра ревешката бях 60% сигурна, че ти си виновна че сте се скарали " Обаче това е доста по-различно... По-добре го забрави.
    едно е да си ожулиш коленцата, друго е да ти разбият носа
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Малко му е било ;о

Бахти балъка сигурно не му достига сиво вещество за да използва устата си вместо тупаник

Град
    Пловдив
    Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!
    My beautiful demon is calling for you...

Голям фен
    еми браво на вас ,с агресия в моргата ще свършите някой ден.радвай се ,че си се отървала с малко бой и най-вече от приятелят си ,защото посегнал веднъж ,ще го направи пак!
    love is gone!

хах като филма госпожа и господин Смит бой и яко секс базикам се ,браво на теб само бой това заслужават мъжете
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от Lexyy
    Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!
    хич не ви прави по слаби неее..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mntupo
    Цитирай Първоначално написано от Lexyy
    хич не ви прави по слаби неее..
    ...не знам за другите, но това е моя гледна точка и аз лично мога да твърдя, че не съм по слаба. Вярно, че с бой не се решават проблеми,но когато се стигне до там - трябва да се отвръща, пък ако ще да ме спука от бой, поне мен не ме страх от тва.
    My beautiful demon is calling for you...

Голям фен Аватара на alice13
    боклук ;x не те заслужава. Браво че си му разбила физиономията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си