- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се.......................................с бой
А ти ли си причинила скандала?Да не си го провокирала с нещо?въпреки,че пак няма извинение за това че те е ударил де.
Хубаво, че си му отвърнала. Направо вземи се запиши на някакъв боен спорт, за да знаеш как да им отвръщаш на такива. Винаги ми е било чудно какви са тези жени, които стоят с някакви мухльовци, които ги бият? "Той ма бие, ама аз си го обичам".Отделно и ти си тъпа *утка, защото това едва ли е първият подобен бой, но въпреки всичко си останала с него.
явно сте се разпалили супер много при спора- той крещи, ти- 2 пъти повече; ти блъскаш, той- 2 пъти повече... е, не става така. трябва ти (а и ти трябва да си) по- уравновесен човек. като му падне пердето на някого до такава степен, нищо чудно, че се стига до бой.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сигурен съм, че не е за пръв път, дано е за последен. След тоя панаир мандатът му е изтекъл.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от cherinka
Някой май тотално се е вкарал във филма.
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Първоначално написано от SisiStrange
+1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добре,че си се отървала от тоя боклук.. ;х Омг!Как е могъл да те удари? ;х
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
едно е да си ожулиш коленцата, друго е да ти разбият носаПървоначално написано от buzzzz
nigga stole my bike
Бахти балъка сигурно не му достига сиво вещество за да използва устата си вместо тупаник
Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!
My beautiful demon is calling for you...
еми браво на вас ,с агресия в моргата ще свършите някой ден.радвай се ,че си се отървала с малко бой и най-вече от приятелят си ,защото посегнал веднъж ,ще го направи пак!
love is gone!
хах като филма госпожа и господин Смит![]()
бой и яко секс
базикам се ,браво на теб само бой това заслужават мъжете
![]()
Sleda ot liubovta
хич не ви прави по слаби неее..Първоначално написано от Lexyy
...не знам за другите, но това е моя гледна точка и аз лично мога да твърдя, че не съм по слаба. Вярно, че с бой не се решават проблеми,но когато се стигне до там - трябва да се отвръща, пък ако ще да ме спука от бой, поне мен не ме страх от тва.Първоначално написано от mntupo
![]()
![]()
![]()
My beautiful demon is calling for you...
боклук ;x не те заслужава. Браво че си му разбила физиономията![]()
![]()