.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Искам да ми дадеш линк и да видя какво му е образованието.
    Вирус, евалата !
    Нахрани ги здраво

Banned Мега фен
    Има висше . Но ти нямаш, така че си мълчи .

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Вирусе от кога пишеш от името на лостаджия
    Той е най-големия ЛОСТАДЖИЯ!
    И между другото аз нито 1 от тези 10 заповеди не съм я приемал и казвал никога. Нито пък някой друг напреднал лостаджия ще говори такива глупости.
    И между другото тези 70 кг лостаджии имат същата сила като 90 кг бодибилдинг...
    е току що каза такова нещо
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Мега фен
    Един лостаджия 70 , който прави 5 бавни силови от раз .. бая сила има

Супер фен
    Ей,хора! Да не забравите и нашият скромен принос, на loveca 777 и моя милост. В почивката между отстрела на два огромни глигана, драснахме едно стихче. Вече сте го чели,малко остаря. Но е евъргрийн трябва да бъде включено в антология и дори изучавано в часовете по литература И така,двамата с loveca 777 сме съавтори на "Епопея на лостаджиите". В нея лиричният герой е отразил своя копнеж по въздуха,слънцето,лостовете и свободата. Уводът е свеж и оптимистичен. Ден след ден пъргавите лостаджии наливат сила в мускулите и стават ебати коравите пичове. Идилия. Твърде хубаво,за да продължава вечно. И тук на сцената идва с гръм Вирусът.Като злият Валдемор се изправя на пътя на доброто. В епилога лостаджията изплаква мъката си от тормоза на Вируса. Лостаджиите губят неравният двубой с него. Ближат раните си и го проклинат

Епопея на стрийтфитнеса.По loveca 777 Very Happy

Ах, Лостове , лостове , лостове ,
    оо вий прекрасни творения !
    Забити в земята.Железни коне,
    яхнати от дузина кльощави пубери!
    Кат'някой рояк скакалци подскачащи.
    С напращели пилешки мускули!
    Ох,как страшно трошаха желязото с голи ръце!
    ох ,DownloadVirusе как не ги разбра?
    И с ъглошлайфа лостовете сряза.
    Лостаджии падаха яко зрели круши и вирусът с метлата ги измиташе!

Да бъде той проклет вовеки,за тая страшна гавра с стрийта!!!

Мега фен
    И като има бая сила от силовите , колко дърпа тягата ? Говорим за напреднали , такъв какъвто ти може никога да не станеш , не както във фитнес залата да ми дигат по 50 кг лег и тва да е сила

Banned Мега фен
    дееба не спряхте бе. Проклинам ви да станете ВСИЧКИ ЛОСТАДЖИИ !!!

Мега фен
    Има висше . Но ти нямаш, така че си мълчи .
    Дай да му видя висшето,аз ти казвам,че съм учен в НАСА и съм ходил и на 4 планети и знам неща извън окръга на всички хора на земята,нямам доказателства,ама съм прав Дай да го видя тоя треньор , свържи ме с него,сайт ако има,кви са тренировките , дай го видим кво знае

Banned Мега фен
    И като има бая сила от силовите , колко дърпа тягата ? Говорим за напреднали , такъв какъвто ти може никога да не станеш , не както във фитнес залата да ми дигат по 50 кг лег и тва да е сила
    Аз и 100 ще ти бутна , ама ти няма да се научиш на силови.

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Ей,хора! Да не забравите и нашият скромен принос, на loveca 777 и моя милост. В почивката между отстрела на два огромни глигана, драснахме едно стихче. Вече сте го чели,малко остаря. Но е евъргрийн трябва да бъде включено в антология и дори изучавано в часовете по литература И така,двамата с loveca 777 сме съавтори на "Епопея на лостаджиите". В нея лиричният герой е отразил своя копнеж по въздуха,слънцето,лостовете и свободата. Уводът е свеж и оптимистичен. Ден след ден пъргавите лостаджии наливат сила в мускулите и стават ебати коравите пичове. Идилия. Твърде хубаво,за да продължава вечно. И тук на сцената идва с гръм Вирусът.Като злият Валдемор се изправя на пътя на доброто. В епилога лостаджията изплаква мъката си от тормоза на Вируса. Лостаджиите губят неравният двубой с него. Ближат раните си и го проклинат

Епопея на стрийтфитнеса.По loveca 777 Very Happy

Ах, Лостове , лостове , лостове ,
    оо вий прекрасни творения !
    Забити в земята.Железни коне,
    яхнати от дузина кльощави пубери!
    Кат'някой рояк скакалци подскачащи.
    С напращели пилешки мускули!
    Ох,как страшно трошаха желязото с голи ръце!
    ох ,DownloadVirusе как не ги разбра?
    И с ъглошлайфа лостовете сряза.
    Лостаджии падаха яко зрели круши и вирусът с метлата ги измиташе!

Да бъде той проклет вовеки,за тая страшна гавра с стрийта!!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Хах, повечето от "заповедите" които си написал са ми ги казвали на живо И не съм могъл да ги убедя в обратното ;д

п.п. - Докато ги четях, дядо ми мина покрай мен и ти видя подписа и каза "Яя кой е тоя якия"
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Аз и 100 ще ти бутна , ама ти няма да се научиш на силови.
    Ще ги бутнеш ти 100,ти 50 едвам не можеш отлепи , 100 ще бутнеш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Хах, повечето от "заповедите" които си написал са ми ги казвали на живо И не съм могъл да ги убедя в обратното ;д

п.п. - Докато ги четях, дядо ми мина покрай мен и ти видя подписа и каза "Яя кой е тоя якия"
    Тоя на подписа ми е един грък на 34 години дето ходи по състезания по натурален културизъм ,тоест не съм аз

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw

Тоя на подписа ми е един грък на 34 години дето ходи по състезания по натурален културизъм ,тоест не съм аз
    Хахаха
    Нали беше ти бе? :ДДД
    Не гледай гърците. Те имат по-различна физика и структура от българите.
    А тези 50 кг ги бутам вече като перце.

Мега фен
    Нищо по-различно нямат,и те са хора,и нормално според гена си хр.режим и тренировки имат подобни резултати..

И как ще съм аз? То си личи,че не съм аз.. Що за прост късоглед човек ще си помисли,че съм аз? Първо косата е различна,второ тоя отива 35 години пича,аз съм на 17,трето той е 1.89 , аз съм 1.82 , четвърто имам по-широк гръб и си личи,но пък неговият повече ми харесва де

И силови мойто момче мога се науча да правя ако не за 2-3 дена то за 2-3 седмици без проблем,просто ми е до шибаният ген на шибан лостаджия,какъвто е бил шибания ми баща

Banned Мега фен
    шибан е лоша дума.
    И да де.. доста хора се хванаха.
    Никой не те познава,че да те знае. А и тоя е обърнат с гръб- от къде да се знае,че е на 34 години..

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Тая тема ме спуква от смях .... Всички хранят "лостаджиийте" и си мислят,че това,което правят е от самосебе си и нямат никва сила бла бла.Лостаджиите немогат да дигат колкото бодибилдърите обаче бодибилдърите немогат да правят гръбни смъртни коремни силови часовници слънца везни и така нататък.Всеки спорт си има плюсове и минуси.Стига сте се разправяли кое е по-добре.Не е ли най-добре всеки да си тренира каквото намери за добре и да си се фокусира върху целите.Тая тема пак тръгна на зле ма ловеца нали са ше прави маса и за това така

Мега фен
    Еми ако тренираха нещо няма проблем,ама те в 80+ % лостаджиите ходят за кеф,не за да тренират

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Лостаджиите немогат да дигат колкото бодибилдърите обаче бодибилдърите немогат да правят гръбни смъртни коремни силови часовници слънца везни и така нататък.Всеки спорт си има плюсове и минуси.Стига сте се разправяли кое е по-добре ма ловеца нали са ше прави маса и за това така
    Toва го говори на вируса. Аз не плуя фитнеса.
    И какъв ти е проблема с тази маса. Ше правя ше правя хубу е да имаш маса.

Banned Мега фен
    Еми ако тренираха нещо няма проблем,ама те в 80+ % лостаджиите ходят за кеф,не за да тренират
    90 % от фитнеджиите ходят да си мерят пишки ( бицепси)

Мега фен
    90 % от фитнеджиите ходят да си мерят пишки ( бицепси)
    Ако имаш кво да мериш на е проблем,ама лостджиите нямат и е нормално да си мериш не само бицепсите , а цялото тяло,за да следиш прогреса си,нещо което много малко лостаджии биха го направили и тези малко в 90+ % ходят И на фитнес залата

Banned Мега фен
    Фитнесджиите си мерят бицепс , трицепс... а лостаджиите - плочки, и кой повече коремни възлизания или силови или др неща ще направи.
    И ако искаш да ти кажа аз си ,,меря'' и гърди и релеф, и ръце ( не със метар) а само с очи. И сравнявам, определям , преценявам кое упражнение повече въздейства върху дадена мускулна група, по какъв начин и тнт. Като спра фитнеса забелязвам,че гурдите доста ми се ,,стопяват'' от горната страна... , където не мога да ги тренирам в къщи или на вън!

Мега фен
    Фитнесджиите си мерят бицепс , трицепс... а лостаджиите - плочки, и кой повече коремни възлизания или силови или др неща ще направи.
    И ако искаш да ти кажа аз си ,,меря'' и гърди и релеф, и ръце ( не със метар) а само с очи. И сравнявам, определям , преценявам кое упражнение повече въздейства върху дадена мускулна група, по какъв начин и тнт. Като спра фитнеса забелязвам,че гурдите доста ми се ,,стопяват'' от горната страна... , където не мога да ги тренирам в къщи или на вън!
    ПОЧНЕТЕ ДА ТРЕНИРАТЕ!!!!!

Banned Мега фен
    ПОЧНЕТЕ ДА ТРЕНИРАТЕ!!!!!
    Tренираме. Вчера към 7 часа стана малко по-прохладно такава тренировка направих обаче ми стана лошо и за малко не повърнах с една раница с гири.. И не си довърших сериите както трябва и май нищо не направих , защото се претренирах и не напомпах нито гърди , нито трицепса..

Супер фен
    Като спра фитнеса забелязвам,че гурдите доста ми се ,,стопяват'' от горната страна... , където не мога да ги тренирам в къщи или на вън!
    Пусни една снимка някой път да те видим колко си трениран Може без главата,заставаш до някаква стена и се щракваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си