.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Объркана..

Объркана..

Той ми даде номера си,като ми каза да не го давам на други момичета защото много му досаждали тези ''деца които са на 14-15 години и му говорят някакви глупости''.Аз съм на 15,а той е на 18 и постоянно ми натяква,че е започнал да живее на 16.Демек,че съм малка.Много го харесвам,а той не знае.Някак си не искам да му се свалям като другите пикли и да се държа като тях.Какво да правя ?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ами не го сваляй и не се дръж като другите пикли... Ако има интерес след като се има за толкова голям ще знае какво да прави.. Бъди пасивна!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Говори с него,кажи му как се чувстваш очи в очи,не по скайп и фейсбук

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Нищо не му казвай/признавай, просто му провокирай интереса и го накарай да полага усилия да те опознае. След това дайстваш на принципа "По лъжичка на ден" и ако се справяш добре направо ще го подлудиш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля, че момъка не е толкова смотан, за колкото го вземаш. Щом ти е дал телефона си, може би има симпатии към теб, най-малкото явно те смята за нещо повече от другите 14 - 15 годишни, които му досаждат.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Нищо не му казвай/признавай, просто му провокирай интереса и го накарай да полага усилия да те опознае. След това дайстваш на принципа "По лъжичка на ден" и ако се справяш добре направо ще го подлудиш.
    +1

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Мисля, че момъка не е толкова смотан, за колкото го вземаш. Щом ти е дал телефона си, може би има симпатии към теб, най-малкото явно те смята за нещо повече от другите 14 - 15 годишни, които му досаждат.
    ++++++++

Щом ти е дал номера си проявява някакво доверие към теб .

Фен
    Град
    Варна
    Ами той човекът си е казал, че не иска някакви на 14-15 да му се обясняват... Така че, бъди привидно пасивната... Не се впускай в явни атаки, защото да сме честни - не ти отива на възрастта. А той явно ти има доверие, продължавай в същия дух и го накарай да си промени мнението за 14-15 годишните "пикли"

Супер фен Аватара на badsector
    Нещо не разбирам, никой нормален ли няма, който да забележи очевидното?
    Той иска да те изклати, защото си малка и лесна. На тази възраст се лъжете лесно и той го знае. Затова ти е дал номера си с точно тези думи. Искал е да ти направи комплимент, че не си като останалите и ти по този начин сама се връзваш в кърпата. Въдицата е пусната и очевидно ти си захапала. Сега ще започнеш да флиртуваш с него (дори да е на час по лъжичка, все тая), което ще е знак за него, че си готова. Ако си изиграе картите правилно от тук нататък, ще ти разтвори краката, което му е целта.
    п.п. ако и ти това искаш, няма смисъл да си губиш времето в сваляне, ами директно му кажи "искам да ме чукаш" и после всеки по пътя.

БЪДИ ПАСИВНА!
    Явно те мисли за по-различна от другите ''пикли''.Оправдай го и му покажи,че можеш да бъдеш зрял и отговорен човек.Не му досаждай и не му задавай въпроси от рода на ''Коя харесваш?'' ''Какво става с гаждетата?'' и т.н.
    Целта е той пръв да покаже,че проявява интерес,а не ти защото ще се изложиш

Успех
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Супер фен Аватара на BrainDamage
    От части съм съгласна с badsector.. Ако не се познавате достатъчно добре и не знаеш що за човек е, не знаеш нищо за предишните му връзки.. не бързай да се чудиш как да му се хвърлиш на врата.. После ще съжаляваш.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Да,но той не се опитва да я зарибява.Ако това му бше целта предполагам щеше да и прави по-голями комплименти,че е красива например и щеше да действа,а той само и е дал номера си и и е казал,че му е умръзнало от пикли на по 14-15 години,с което може би цели да и намекне,че тя e по-различна от тях.Hезнам.Mоже и така да е,а може просто да иска да има приятелски отношения с нея.

Авторке,от колко време се познавате??
    Имате ли общи приятели?
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Ами от скоро.
    Имаме общи приятели-да и те трърдят,че той е много добро момче и на мен самата ми направи добро впечетление.
    Например вчера бях разтроена и той ме попита какво има...искаше да му разкажа повече за себе си..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Въобще не е нужно да й се нахвърли като първия селянин, за да й покаже, че я харесва или за да я 'зариби". Познават се от скоро, все пак. Това, че ти е дал телефона си е много добро начало. Разбира си е остава само начало, всичко зависи от събитията след това
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Бъди естествена, не се опитвай да се правиш на "голяма" пред него, само и само да му се харесаш, дори и да си като другите "пикли" по-добре, защото не може вечно да се преструваш.!
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Нещо не разбирам, никой нормален ли няма, който да забележи очевидното?
    Той иска да те изклати, защото си малка и лесна. На тази възраст се лъжете лесно и той го знае. Затова ти е дал номера си с точно тези думи. Искал е да ти направи комплимент, че не си като останалите и ти по този начин сама се връзваш в кърпата. Въдицата е пусната и очевидно ти си захапала. Сега ще започнеш да флиртуваш с него (дори да е на час по лъжичка, все тая), което ще е знак за него, че си готова. Ако си изиграе картите правилно от тук нататък, ще ти разтвори краката, което му е целта.
    п.п. ако и ти това искаш, няма смисъл да си губиш времето в сваляне, ами директно му кажи "искам да ме чукаш" и после всеки по пътя.
    Очевидно е за теб. Бая познати имам на по 18-19, които ходят с 15-16-годишни от повече от година.
    Да, вариант е, съгласна съм, но не е очевидният.

Не бъди като останалите, но не се прави на клоун, за да те хареса

Мега фен
    хаха, обадила му се някой път някоя 14-годишна, дето е объркала номера, и сега се прави на велик наляво- надясно.

хич не си слагай на сърце какво е казал, те казват много неща, за да се правят на вървежни. с нищо не е по- специален, действай си напълно нормално- лек флирт, бъди добра компания, и бъди сигурна, че щом ти е дал номера си, вече има интерес. сега трябва да съумееш да го поддържаш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    California.*
    Има ти доверие, а това е важно !
    Не се дръж като останалите, просто бъди себе си и не му казвай какво чувстваш!
    “Never sneak up on a vampire.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си