.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Targovishte

Обеца на езика

Здравейте,искам да ви попитам .. чували ли сте за това ,че обецата на езика трябвало да бъде леко поставена в ляво или в дясно поради .. вкусовите рецептори и вени по средата на езика ... Днес си го пробих .. нямам усложнения като за начало леко ми е подут,но си говоря нормално и не ме боли ... НО .. обецата ми е леко в страни .. ( 10000% ми е пробита на криво ) ..Смисъл .. той човека ми ,каза че на повечето хора вените са от двете страни ,а аз съм имала и 1 по средата .. и имало голяма опастност ,ако ме пробие точно в средата .. и въпреки това пак е рискувал като ме е пробил до самата вена ... Обаче аз не разбирам от дума и днес цял ден се тръшкам и рева в нас заради тази прословута крива дупка ... И сега преди малко една позната ми каза... че всички обеци се поставяли така,не точно в средата .. Искам ,ако можете да споделите вашето мнение .. и каквото знаете .. ще съм много благодарна ... Благодаря ,предварително..!!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    на ти ено мнение- ако не си влюбена в езика си, мисли в кой раздел пишеш!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Оф,верно,малоумни ли сте ,че да не виждате , че пише раздел ЛЮБОВ . Ако толкова ти е зор на душата отиди на лекар да видиш дали 'сичко е 6.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ей, шефчета

Моята дупка пък е много напред. Няма как. За какво се тръшкаш ? По-добре ли щеше да ти е да си увредиш вкусовите рецептори ? Човека е бил много прав.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И да се тръшкаш и да не се тръшкаш, ще се наложи да си търпиш/харесаш/приемеш дупката на езика.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Грешен раздел!
    По темата - нямам обеца на езика, но възможни варианти са следните:
    1) Обецата си е наред, но езика ти в момента е подут, може като спадне, да видиш, че всичко си е ОК
    2) К'во ти пука, никой няма да ти мери езика от едната до другата страна. Мислех, че обиците на езика се слагат там главно, за да се усещат, а не за да се виждат.
    3) Не мислиш ли, че ако човека го е съобразил това с вената, така е по-добре?
    4) Ако е чак такава драма - просто си махни обецата и дупката ще заздравее бързо, все едно никога я е нямало.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Targovishte
    По принцип сложих темата в " Тийн интереси и проблеми" явно по погрешка нещо съм натиснала ,извинявам се ..

Мега фен
    Град
    <3
    А пък аз я местя в здравните проблеми
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

и аз имам обица на езика от 22 дена вече .. като ти е подут езика се измества, но като спадне всичко е ок..тъкаче не се притесняваи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си