.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

лексиконче :Д:Д:Д

1. Как се казвате ..
    2. Кой набор сте ..
    3. От къде сте ..
    4. Къде учите ..
    5. Любим език ..
    6. Коя държава/град искате да посетите ..
    7. Какво мислите за приятелството ..
    8. Какво мислите за любовта ..
    9. Според вас има ли любов от пръв поглед ..
    10. Можели да се вярва на приятел ..
    11. Какво правите когато сте тъжни ..
    12. Какво правите когато двама приятели се скарат и ви карат да избирате страна ..
    13. Какво правите когато родителите ви се карат ..
    14. Вярвате ли в чудеса
    15. Вярвате ли в Бог
    16. Вярвате ли в извънземни
    17. От какво изпитвате ужас
    18. Любима храна
    19. Храна която НЕ харесвате
    20. Любима напитка
    21. Любимо цвете
    22. Любимо животно
    23. Любим филм
    24. Любим сериал
    25. Любима песен
    25. Любими изпълнители
    26. Любими актьори
    27. Кое е по-лошото: да се провалиш, или така и да не пробваш
    28. Щом животът е толкова кратък, защо правим толкова неща, които не ни харесват и защо не правим толкова неща, които ни харесват
    29. Кое е едното нещо, което най-много бихте искали да промените в света
    30. Ако продължителността на човешкия живот беше 40 години, по какъв по-различен начин бихте го изживели
    31. Кое за вас е по-важно: да правите нещата правилно, или да правите правилните неща
    32. До каква степен действително контролирате посоката на живота си в момента? Или в какъв процент
    33. Ако можете да дадете на едно новородено бебе само един съвет, какъв би бил той
    34. Какво е онова нещо, което сте сигурни, че правите различно от останалите
    35. Кое е нещото, което не сте направили, а истински сте искали? Какво ви спира
    36. Натискате ли копчето на асансьора повече от веднъж? Наистина ли мислите, че това ще го направи по-бърз
    37. Какво предпочитате – да изгубите всичките си стари спомени, или да не сте способни да създавате нови
    38. Ако спечелите един милион лева, ще напуснете ли работата си
    39. Имате ли чувството, че този ден сте го изживели вече сто пъти
    40. Защо хората мрзят

1. Как се казвате .. Калина
    2. Кой набор сте .. 1996
    3. От къде сте .. Казанлък
    4. Къде учите .. ХГ “СВ. Св. Кирил и Методий”
    5. Любим език .. български, английски
    6. Коя държава/град искате да посетите .. САЩ
    7. Какво мислите за приятелството .. че е нещо рядко срещано, но необходимо
    8. Какво мислите за любовта .. че е съкровенноп чувство, което не се нуждае от непременна показност
    9. Според вас има ли любов от пръв поглед .. не
    10. Можели да се вярва на приятел .. зависи от приятеля
    11. Какво правите когато сте тъжни ..спортувам
    12. Какво правите когато двама приятели се скарат и ви карат да избирате страна ..не ми е работа да избирам страна
    13. Какво правите когато родителите ви се карат .. правя се че ги слушам, пък акъла ми витае другаде
    14. Вярвате ли в чудеса- не

15. Вярвате ли в Бог не
    16. Вярвате ли в извънземни- да
    17. От какво изпитвате ужас- от паяци
    18. Любима храна- нямам
    19. Храна която НЕ харесвате- fast food
    20. Любима напитка-натурален сок, лимонада
    21. Любимо цвете- нямам
    22. Любимо животно- куче
    23. Любим филм- Мисията невъзможна
    24. Любим сериал- Падащи небеса
    25. Любима песен- We weren’t born to follow, ITS my life- Bon Jovi
    25. Любими изпълнители- Metallica, Evergrey
    26. Любими актьори- Джейсън Стейтъм
    27. Кое е по-лошото: да се провалиш, или така и да не пробваш- изобщо да не пробваш
    28. Щом животът е толкова кратък, защо правим толкова неща, които не ни харесват и защо не правим толкова неща, които ни харесват- защото мислим прекалено много за бъдещето, в което може и да не живеем. Ето защо най важното е да живееш ден за ден, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
    29. Кое е едното нещо, което най-много бихте искали да промените в света- в света- нищо, в хората- алчността, омразата и най вече простотията
    30. Ако продължителността на човешкия живот беше 40 години, по какъв по-различен начин бихте го изживели- никога няма гаранция колко години ще живееш, ето защо аз моя го живея ден за ден
    31. Кое за вас е по-важно: да правите нещата правилно, или да правите правилните неща- важно е да правиш правилните неща правилно
    32. До каква степен действително контролирате посоката на живота си в момента? Или в какъв процент- отде да знам
    33. Ако можете да дадете на едно новородено бебе само един съвет, какъв би бил той- да живее живота си така както то иска,а не както искат останалите
    34. Какво е онова нещо, което сте сигурни, че правите различно от останалите- мисля различно, следователно и действам различно
    35. Кое е нещото, което не сте направили, а истински сте искали? Какво ви спира- да обиколя света- малолетна съм
    36. Натискате ли копчето на асансьора повече от веднъж? Наистина ли мислите, че това ще го направи по-бърз- не се качвам сама в асансьор- имам клаустрофобия
    37. Какво предпочитате – да изгубите всичките си стари спомени, или да не сте способни да създавате нови да съм способна да създам нови. Живеейки в миналото няма да го върнеш, то служи само за да се поучиш от него.
    38. Ако спечелите един милион лева, ще напуснете ли работата си да
    39. Имате ли чувството, че този ден сте го изживели вече сто пъти- не
    40. Защо хората мразят- такава ни е природата

1. Как се казвате .. - Антония
    2. Кой набор сте .. - 98
    3. От къде сте .. - Бургас
    4. Къде учите .. - ГЧЕ ''Васил Левски''
    5. Любим език .. - Руски
    6. Коя държава/град искате да посетите .. - Москва, Русия ! .. Ню Йорк,Париш
    7. Какво мислите за приятелството .. - Нещо, без което не можем
    8. Какво мислите за любовта .. - Най- прекрасното чувство на света
    9. Според вас има ли любов от пръв поглед .. - Не
    10. Можели да се вярва на приятел .. - Зависи
    11. Какво правите когато сте тъжни .. - Опитвам се да мисля за нещо хубаво
    12. Какво правите когато двама приятели се скарат и ви карат да избирате страна .. - Опитвам се да ги сдобря
    13. Какво правите когато родителите ви се карат .. - Нищо
    14. Вярвате ли в чудеса - Да
    15. Вярвате ли в Бог - Да
    16. Вярвате ли в извънземни - Да
    17. От какво изпитвате ужас - От хората, които се мислят за най-важни
    18. Любима храна - Спагети
    19. Храна която НЕ харесвате - Много са, аз имам проблем с повечето храни ..
    20. Любима напитка - Coca Cola
    21. Любимо цвете - Роза
    22. Любимо животно - Куче
    23. Любим филм - Хари Потър
    24. Любим сериал - Доста са - 90210, Малки сладки лъжкини, Клюкарката, Тайния Кръг, Корабът
    25. Любима песен - Не е само една
    25. Любими изпълнители - Michael Jackson!, One direction, Flo rida, Usher, Ne-yo, Selena Gomez и тн.
    26. Любими актьори - Zac Efron, Daniel Radcliffe, AnnaLynne McCord
    27. Кое е по-лошото: да се провалиш, или така и да не пробваш - Така и да не пробваш
    28. Щом животът е толкова кратък, защо правим толкова неща, които не ни харесват и защо не правим толкова неща, които ни харесват -
    29. Кое е едното нещо, което най-много бихте искали да промените в света - гадните хора
    30. Ако продължителността на човешкия живот беше 40 години, по какъв по-различен начин бихте го изживели - Нямаше да е нещо по-различно
    31. Кое за вас е по-важно: да правите нещата правилно, или да правите правилните неща - правилните неща
    32. До каква степен действително контролирате посоката на живота си в момента? Или в какъв процент - мм незнам
    33. Ако можете да дадете на едно новородено бебе само един съвет, какъв би бил той - никога да не се предава, каквото и да става
    34. Какво е онова нещо, което сте сигурни, че правите различно от останалите - ами незнам..
    35. Кое е нещото, което не сте направили, а истински сте искали? Какво ви спира - Няма такова
    36. Натискате ли копчето на асансьора повече от веднъж? Наистина ли мислите, че това ще го направи по-бърз - Хаха не
    37. Какво предпочитате – да изгубите всичките си стари спомени, или да не сте способни да създавате нови - да загубя старите
    38. Ако спечелите един милион лева, ще напуснете ли работата си - не
    39. Имате ли чувството, че този ден сте го изживели вече сто пъти - не
    40. Защо хората мразят - не знам, аз не мразя никой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си