- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай в кой месец е роден следващия | Vol.2 |
не. . август?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не. . Април?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мнее. . ноември?
Да.
ноември?
Не
Януари
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
не
юли ?
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
да
юни?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
не
март?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не
Октомври?
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
не
септември?
не
август ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не
септември?
не
Март?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!