.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

Руси кичури. :)

Утре имам час за фризьор и ще си правя кичури. Понеже ми е за първи път може ли някой да ми обясни всичко, колко време отнема? С шапка или с фолио е по-добре? Трябва ли косата да е изкъпана точно преди да ида или е като при боядисването? После с какви шампоани и маски да я поддържам? След колко време израстват? Благодаря предварително и се извинявам ако има такава тема но не намерих нищо..
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

най-хубаво с фолио, след това ще ти ги матират с шампоан за сивкав ефект, можеш и ти да си купиш такъв и да се матираш у вас периодично, израстват в зависимост от бързината на растежа при твойта коса, първите дни ще ти е суха и изтощена, но после се оправя, вземи си шампоан и балсам за суха и третирана коса и прави домашни маски със зехтин, ако косата ти е мазна не си прави маски и ползвай обикновен шампоан, косата преди кичурите трябва да е измита и нетретирана с балсами, преси, маши, маски и др, в естествен вид, процедурата отнема от 30 мин до час, в зависимост от продуктите на фриз. твоята коса дали с потдава на изрусяване, при мен използваха продукти на лореал и косата ми пак стана на лайно имай в предвид, дано попаднеш на добър фриз. и успех

Голям фен Аватара на Dollystar
    С фолио според мен е най-добре, аз лично не давам да ме матират... иначе съм много доволна с кичурите, ползвам маска за коса Афродита с 3 масла и косата ми е в идеално състояние, струва някъде 3лв... Относно седенето при фризйора аз прекарвам по доста време като ми правят кичурите, или поправката.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    С фолио.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Изглежда по различен начин с фолио и с шапка. С фолио са по-фиксирани кичурите и по на рядко, по-дебели. Докато с шапка са по-ситни, по на често и изглеждаш по-руса. Прецени си какви кичури искаш. Иначе коса се боядисва, когато е мръсна. Косата се боядисва за около 10 мин, стоиш около половин час с боята и после те измиват. Аз не съм на кичури, но се боядисвам и се го правя на около месец, месец и седмица, две. Но вече на месец определено си личи.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    С фолио.
    Иначе не е задължително косата ти да е суха и изтощена.
    Майка ми от тъъъъмно кафява премина на светло кафява с различни нюанси кафяво и русо и хем, че стана добре, а и и косата й е в много добра форма.Даже има много повече блясък и мекота.Много си зависи при какъв фризьор и с каква боя ще се правиш!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    С фолио.
    Иначе не е задължително косата ти да е суха и изтощена.
    Майка ми от тъъъъмно кафява премина на светло кафява с различни нюанси кафяво и русо и хем, че стана добре, а и и косата й е в много добра форма.Даже има много повече блясък и мекота.Много си зависи при какъв фризьор и с каква боя ще се правиш!
    а може ли малко инфо с какви бои се изсветлява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си