.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Постоянно мисли за секс??????

Здравейте !
    Имам голям проблем. С приятелката ми правим секс от година и няколко месеца , в началото всичко беше перфектно , но сега тотално е изтрещяла. Всяка сутрин като чуя добро утро почва да говори за презервативите , да съм отивал да купя .. обяснявам и че за мен не е нормално да го говорим от сутрин до вечер ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ., а тя почва с това омръзнала съм ти и тк.н. Колкото и да и говоря , не спира бе .. вие разбирате ли само за това говори , няма ела на кафе ,ела на закуска .. ела в нас и мини през аптеката , а като кажа не ми се прави ала бала почва да крещи и тк.н ... НЯКАКЪВ УЖАС !
    Ако някой е имал подобен проблем нека да сподели

Супер фен Аватара на cookie_master
    опитай се да отклониш темата
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате тва е жената - направи така че да ти изкарва пари от тва е6ане!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен Аватара на Done
    придумай я да пие противизачатъчни... кви са тия презервативи

Нимфоманка ?!

Цитирай Първоначално написано от Done
    Да бе бате някви стиснати непушачи ми мрънкат, как може да даваш 5лв за цигари всеки ден....:Д:Дд А пича ако не си направи фабрика за кондоми ще фалира :Д:Д:д Цигарите са 20 за около 5лв а кондомите са 3 за 3лв .... Брато давай само в ГЪ3A на смазка плюнка.... ама и там май ще ти пресъхва устата :Д:Д:Д:д

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Да бе бате някви стиснати непушачи ми мрънкат, как може да даваш 5лв за цигари всеки ден....:Д:Дд А пича ако не си направи фабрика за кондоми ще фалира :Д:Д:д Цигарите са 20 за около 5лв а кондомите са 3 за 3лв .... Брато давай само в ГЪ3A на смазка плюнка.... ама и там май ще ти пресъхва устата :Д:Д:Д:д

не бе кой говори за пари. Въпроса е, че трябва да си намери причина да я отклонява. Казва й че с кондом не му е толко хубаво, за да трябва и тя да направи няква жертва. Пък и няма какво да говорим за усещането при "със" и "без"

не бе кой говори за пари. Въпроса е, че трябва да си намери причина да я отклонява. Казва й че с кондом не му е толко хубаво, за да трябва и тя да направи няква жертва. Пък и няма какво да говорим за усещането при "със" и "без"
    абе аз ли нещо не съм разбрала .. или човека се оплака ,че приятелката му постоянно мисли за секс .. и иска секс , а не че няма пари за кондомии ... .. ако аз съм в грешка .. простете

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Скоро няма да има
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Не ми разбрахте мисълта - както и да е ...
    А за усещането със или без.... вафлата с опаковката като я ядеш дали ще усетиш вкуса на шоколада :д

Абе ти вместо да се кефиш че приятелката ти иска постоянно да я чукаш..ти се оплакваш. Аз моята едва я карам 2-3 пъти седмично..

Град
    Варненска чайка
    Не ми разбрахте мисълта - както и да е ...
    А за усещането със или без.... вафлата с опаковката като я ядеш дали ще усетиш вкуса на шоколада :д
    Да бе. Що не ? Малко ще се смесва с вкуса на станиол, ама ..

И един мърмот ......
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

... и Един шоколад, завива станиола във мармот!

Град
    Варненска чайка

Много яко <3

Hilary_

Фен
    Град
    Варна

А сега по темата - аз лично съм така в определени моменти от месеца (хъх, хормони, кво да ги правиш) иии също така като ми е кофти за нещо и не искам да говоря за него, а просто да го забравя... Та, ако не е нито едно то двете - ЧЕСТИТО! Имаш си нимфоманка! :P

Супер фен Аватара на badsector
    Ако това е постоянно при нея, явно има хормонален проблем и е добре да отиде на лекар. Ако не вземе мерки навреме, ще си намери любовник, после и той ще й е малко и ще стане кварталната курва. И накрая ще се озове на околовръстното. Виждал съм го вече, грозна гледка. Ако не ти пука особено за нея, следвай тоя съвет докато можеш, поне да си правиш кефа :
    ... Брато давай само в ГЪ3A...

Абе странни сте вие момчетата, ако приятелките ви не ви пускат се оплаквате. Ако пък много искат да правят секс пак се оплаквате... няма угодия.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Абе странни сте вие момчетата, ако приятелките ви не ви пускат се оплаквате. Ако пък много искат да правят секс пак се оплаквате... няма угодия.
    да ве после ние жените не сме знаели какво искаме

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    да ве после ние жените не сме знаели какво искаме

Даааа! А явно те не знаят. Кво се оплакват, че приятелките им искали секс, еми като искат, давайте им бе! Make love, not war!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

много разсъждавах по проблема на "колегата".. и стигнах до решението да проявя така присъщата ми човещина и да му помогна.
    Та пич, зарежи я и й дай моя телефон ( сега ти го пращам на ЛС )

Guest
    много разсъждавах по проблема на "колегата".. и стигнах до решението да проявя така присъщата ми човещина и да му помогна.
    Та пич, зарежи я и й дай моя телефон ( сега ти го пращам на ЛС )
    ахуахуаух колко героично!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-полека с глупостите, моля.

Към автора - хората са различни и имат различна сексуалност. Разбира се не бива общуването ви да се изчерпва с това, но просто някои жени/мъже искат и могат да правят повече секс от други. Няма нормално и ненормално. Ненормално е когато сексът замества изцяло общуването между двама души, което прозира във вашия случай. Най-доброто решение за мен е да поставиш ребром въпроса и да настояваш и за друго общуване. Иначе рискуваш връзката ви да се изчерпи много бързо.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Познавам доста момичета секс маниачки и едно по-специално също

Какво ти пука,това е сбъднатата мечта на един мъж,ако не можеш да и смогнеш,кофти за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като станеш на 40-45 и си импотентен ще съжаляваш за тази тема.

Аз пък не мисля постоянно за секс. Максимум 90-95% от времето ми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си