.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помогнете моляя !

Имам обица на езика .. скоро ще ходя в Германия със самолет .. там където проверяват за багаж нали пиука на метал .. дали като ме проверяват ще пиука на обицата ( наще не знаят це имам) .. които знае със сигурност нека каже МОЛЯ :X

Повече от фен
    напомняш ми на една фр :Д не е смешно де . значи тя имаше обица на половия орган :Д не мога да кажа точно къде беше покрита с дрехи кво ли не (рофл) и и свирна и тя потъна в земята от срам . аа сиг щи свирне ама ти не можеж ли да я махнеш или
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    напомняш ми на една фр :Д не е смешно де . значи тя имаше обица на половия орган :Д не мога да кажа точно къде беше покрита с дрехи кво ли не (рофл) и и свирна и тя потъна в земята от срам . аа сиг щи свирне ама ти не можеж ли да я махнеш или

малееееееееееееееееее ;х ;д ... ми мога ама тя като ми е в ръката (или където и да е ) нали пак ще пиуне ;ххххххххххххх

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Най добре я махни и я сложи в някакво пликче в дамската си чанта, докато минаваш през скенера.

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Най добре я махни и я сложи в някакво пликче в дамската си чанта, докато минаваш през скенера.
    а в чантата няма ли да пиука пак ?

Повече от фен
    еми не я взимай или като си вземеш другите обици и гердани и никой няма да те пита тая обица за къде е а тая а тая и така . просто си сложи в някакво несесерче някви бижута и я слей . кажи как е минало после
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Град
    California.*
    Ами какво да ти кажа ПРЕЦАКАНА.
    “Never sneak up on a vampire.”

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl95
    Ами какво да ти кажа ПРЕЦАКАНА.
    защото .... ?

еми не я взимай или като си вземеш другите обици и гердани и никой няма да те пита тая обица за къде е а тая а тая и така . просто си сложи в някакво несесерче някви бижута и я слей . кажи как е минало после
    отговори на този въпрос по - добре . и аз съм на мнение да я слееш с други обици и бижута

Цитирай Първоначално написано от modelcheee
    отговори на този въпрос по - добре . и аз съм на мнение да я слееш с други обици и бижута

не искам да я махам щото после не мога да я сложа ;х

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Не е вариант да ги слее с др бижута. Нали ще и кажат да ги махне? Тогава пак остава същата ситуация.

По добре махни тази обица.

Най-добре кажи на вашите да си спестиш 'сичките филми .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Не е вариант да ги слее с др бижута. Нали ще и кажат да ги махне? Тогава пак остава същата ситуация.
    Не бе човек имах впредвид да ги сложи още при тръгването в отделно несасерче с други обици ама тя каза че не може и без друго . рисувай . риск печели риск губи :ДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си