- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОГМЕТЕ МИ... Аз я обичам, а тя харесва друг!
Здравейте! Имам много голям проблем, който трябва да реша, но незнам какво да правя.
Имам си приятелка от 3 години и половина. Вече 2 години живеем заедно. Преди месец и двамата си намерихме работа(на различни места). Всичко беше ОК, докато не видях, че си е писала смс-си с единия си колега. Попитах я какво става и тя ми каза, че го харесва и не знае какво да прави. Каза ми, че не иска да се разделяме, но как да живея с мисълта, че тя харесва друг. И едва ли не като я целуна или правим секс тя ще си мисли за другия... това направо ме влудява...незнам какво да правя. Имаше вариант да напусне работа, но и предложиха повишение и немога да и кажа да напусне, все пак това е голям шанс за нея. Преди време като и кажех, че ще излизам с приятели, все ми казваше да не излизам, да остана с нея, да сме си двамата, а сега имам чувството, че ако и кажа, че ще излизам, това изобщо не я интересува и ако не се прибера по-дълго време, ще и е по-добре. Изобщо не ми обръща внимание, все едно ме няма, а живеем заедно. Вече правим секс все по-рядко. Поговорихме и тя ми каза, че наистина много харесва онова момче, а аз я попитах дали ме обича и тя се поколеба какво да отговори... Аз съм от Варна, а тя не е...заради нея си намерих работа, за да можем да излезем на квартира, макар, че сум студент и ще ми е много трудно... Направих всичко, за да сме заедно и накрая се случва това! Мислех си да се прибера в нас и да я оставя известно време сама, за да реши какво иска, но ме е страх, защото с колегата си се виждат всеки ден и нещата могат да се влошат. Какво да правя, помогнете ми.. Много я обичам и не искам да я загубя !
По-добре се разделете.Щом харесва друг,няма смисъл.
Ходите от 3 години и ти се притесняваш, че тя "харесва друг"?! Ти бъзикаш ли се!? Не мисля, че някаква заигравка с колега може да се сравнява с 3-годишна възка. Поговори с нея, кажи й, че много държиш на нея и че вярваш, че ще направи правилния избор. Аз ли да ви уча!? Та ти трябва да я познаваш по-добре от самата нея...И все пак ако избере другия, то 100% няма да е толкова заради него, колкото поради факта, че вече не иска да е с теб (той ще е само оправдание). Но ако връзката ви е стабилна, обичате се и т.н. този неин колега не може дори да ви бутне...
Според мен щом ти е казала,че не иска да се разделяте,значи теб си те обича.Може би просто се е поувлекла малко,но ще и мине скоро.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Времето ще покаже......Виж как се развиват нещата дали това не е просто някакво увлечение за нея...Или ще стане по-лошо или по-добре, но според мен ще стане 2то....
Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]
Докажи и, че ти си по-добрия. Не се отказвай. Ако се откажеш тя ще разбере, че си от момчетата които лесно се отказват и дори да се разделят след това пак няма да можеш да я вземеш.
Тегли и една майна и не я оставай да си играе с тебе.Искам да съм с тебе но обичам друг !!!МАЙНАТА И!!!
Какво има да доказва, не се знаят от вчера, че тепърва да й се доказва, защо? Има си глава на раменете, с която да мисли и да избере правилния, без да се налага той да се съревновава с колегата й...!Първоначално написано от nin0o0
Работа е там, че просто тя вижда нещо ново и различно в него, но след време ще го проумее, спокойно.!Дотогава можеш само да чакаш, само не прави грешката да й поставяш ултиматум.!
Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]
Те все още нямат нищо, засега е с мен..силно казано с мен, защото все едно не е тя, а друг човек...Мого пъти сме били на крачка да се разделим, но аз никога не съм го позволявал...винаги съм се борил, но сега е малко по различно...тя много добре знае, че не съм от този тип момчета, които се отказват, но нали ти казвам, сега е по различно, има намесени и други чувства...Първоначално написано от nin0o0
Така става като заживееш с жена.Омръзнал си й, усетила е тръпка с този колега и в най - скоро време ще ти изневери с него и ще се разделите ( като в крайна сметка тя ще те изкара теб виновен )Няа ко друго да стане
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Напротив. Точно пък това може да му изиграе много лоша шега, защото за три години връзката им някак се изчерпва, затихва, уляга още повече като живеят заедно. А с този колега симпатията и страстта едва сега започват... които могат да се окажат доста по-силни.Първоначално написано от HeavenSent
Пък може и просто да е свикнала с него. Още повече щом се е замислила преди да отговори.Първоначално написано от sladkabebova
Тя трябва да е наясно със себе си. Кажи й го. В крайна сметка ако те обичаше достатъчно едва ли щеше да се поддаде толкова лесно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тя трябва да е наясно със себе си. Кажи й го и чакай да ти съобщи какво е решила. В крайна сметка ако те обичаше достатъчно едва ли щеше да се поддаде толкова лесно.[/quote]
Казах и, и тя ми отговори, че няма да се разделяме и нещата щели да се оправят, искала само малко време да и минело... Но при положение, че те се виждат всеки ден малко се съмнявам как ще и мине... И точно това е въпроса... Тя ми казва, че ще сме заедно и няма да се разделяме, но аз немога да съм с нея и да живея с мисълта, че тя желае друг...
Ти ли да ни учиш? НЕ, мерсиПървоначално написано от HeavenSent
А и гледаш наивно на нещата.
В много гадна ситуация си, но аз не съм съгласна, че тя непременно ще избере теб, защото са минали 3 години. Именно защото са минали 3 години тя може би изпитва скука и е на косъм да се на**е с "лошия си колега", който едва ли ще й предложи нещо повече от теб, но нали все пак тя иска някаква тръпка, омръзнал си й и т.н.
Стискам ти палци да го преодолееш по-лесно и да не се стига дотам, въпреки че е много възможно. : (
Изключително гадна ситуация!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И кое му е наивното? Аз съм казала, че ако иска да е с него - ще е с него, ако не иска ще използва колегата като оправдание. Но според мен в случая конкретния колега няма нищо общо.. Даже се зачудих, че това е първия случай някой от тях двамата да си хареса някой друг.Първоначално написано от jghgh
Изчерпали сте се. Щом на теб е казала, че харесва много колегата и не знае какво да прави... върни се у вас, продължи си с университета и прецени дали да продължиш работата, и край.
Колкото и много да ти се иска тва да е нещо друго, а не очевидното, тва е сляпата надежда, която ти говори. Реалността е, че това е краят.
Три години, копеле, три години... много сте издържали. Време е да се върнеш към несигурното и лова на диви овце.
Temet Nosce
벨야카
Напълно съгласна!Щом има тръпка към друг, значи не се чувства комфортно във връзката си с теб или просто твърде спокойна й е дошла вече.Или се е изчерпала, а е останал навика.Също и привързаност.Според мен трябва да й дадеш време.Може и да я оставиш сама.Каквото ще се случва с колеагта, ще се случи, независимо дали ти ще си у вас или ще си до нея.Ако увлечението й е силно, дай й зелена светлина.Единственият начин е да я пуснеш, ако се върне - значи временна криза.Ако не - всичко е ясно.Първоначално написано от onestar
Забрави я, забрави я, забрави я, тя не те заслужава!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Извини ме много за това,което ще кажа,братко, но е така...Изминали са цели 3 години заедно,и сега тя харесва друг,и вие още живеете заедно,даже,когато тя харесва друг,вие правите секс,извинявай,ама си намерил момиче,да не казвам какво!![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
остави я да ходи по него. дръж се мъжки, не прави драми. мързи ме изброявам колко плюсове носи това.
REGGAE BOOM <3