Цитирай Първоначално написано от onestar
Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
Ходите от 3 години и ти се притесняваш, че тя "харесва друг"?! Ти бъзикаш ли се!? Не мисля, че някаква заигравка с колега може да се сравнява с 3-годишна възка.
Напротив. Точно пък това може да му изиграе много лоша шега, защото за три години връзката им някак се изчерпва, затихва, уляга още повече като живеят заедно. А с този колега симпатията и страстта едва сега започват... които могат да се окажат доста по-силни.

Цитирай Първоначално написано от sladkabebova
Според мен щом ти е казала,че не иска да се разделяте,значи теб си те обича.
Пък може и просто да е свикнала с него. Още повече щом се е замислила преди да отговори.

Тя трябва да е наясно със себе си. Кажи й го. В крайна сметка ако те обичаше достатъчно едва ли щеше да се поддаде толкова лесно.
Напълно съгласна!Щом има тръпка към друг, значи не се чувства комфортно във връзката си с теб или просто твърде спокойна й е дошла вече.Или се е изчерпала, а е останал навика.Също и привързаност.Според мен трябва да й дадеш време.Може и да я оставиш сама.Каквото ще се случва с колеагта, ще се случи, независимо дали ти ще си у вас или ще си до нея.Ако увлечението й е силно, дай й зелена светлина.Единственият начин е да я пуснеш, ако се върне - значи временна криза.Ако не - всичко е ясно.