Има едно момиче, с което се познавам от много малки и деца.. имало е периоди, през които изобщо не сме си говорили и други, когато сме били едва ли не най-добри приятели, но винаги сме били само ПРИЯТЕЛИ... Обаче от 1-2 месеца моите чувства към нея се промениха.. не знам дали е любов, но само като я видя и полудявам просто.. Тя е просто как да кажа "перфектна" - красива, умна, добра, винаги усмихната, принципна и още о още ... В момента не сме толкова близки, пишем си от време на време или се виждаме като се събираме 8-9 души или някъде ако се видим случайно.. По никакъв начин не и показах какво чувствам защото съм 99% сигурен, че няма да иска връзка с мен и ще си развалим останалото приятелство.. даже си мисля, че има чувства към друг + това има толкова момчета, които искат да са с нея и то много по "подходящи" така да кажа, а мене ме вижда само като стар приятел.. Страхувам се, че ако и кажа ся нещо ще я "изплаша", но пък вече полудявам и не знам дали да и кажа въпреки всичко или само ще влоша нещата и после няма да мога да я погледна... Вие как бихте постъпили на мое място има ли начин да я накарам да ме погледне с различно око..